Închide meniul

Ce se întâmplă cu Premier League? Noi detalii din Anglia. ”Suntem departe de a fi găsit formula de încheiere a sezonului”

Dan Roșu Publicat: 7 mai 2020, 8:41

Reclamă
Ce se întâmplă cu Premier League? Noi detalii din Anglia. ”Suntem departe de a fi găsit formula de încheiere a sezonului”

Zuma Press / Richard Calver via Hepta

Premier League s-ar putea relua în iunie

"Suntem departe de a fi găsit formula de încheiere a sezonului. Mi s-a spus cât de mult doreşte guvernul să reia fotbalul. Încă sunt de părere că vom încheia acest sezon, dar întrebarea este: Când şi cum? 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, desigur, trebuie să am grijă de interesele clubului meu, dar este de datoria celor 20 de cluburi din Premier League să găsească o formulă care, ştim, va fi departe de perfecţiune, dar va permite fotbalului să reia sezonul", a declarat Purslow, pentru The Times.

Liverpool, avans uriaș în fruntea clasamentului din Premier League

În momentul întreruperii campionatului, după 29 de etape, Liverpool avea un avans uriaș în fruntea clasamentului, fiind la nu mai puțin de 25 de puncte de Manchester City, care are și un meci mai puțin disputat. 

Liga profesionistă din Anglia se va reuni, vineri, pentru a căuta soluţii pentru reluarea sezonului întrerupt la 9 martie. O variantă de revenire ar fi pentru data de 12 iunie, atunci când s-ar putea disputa primele meciuri. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și