Închide meniul

O legendă a lui Liverpool avertizează: ”Kylian Mbappe nu s-ar adapta în campionatul Angliei”

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 7:38

Reclamă
O legendă a lui Liverpool avertizează: ”Kylian Mbappe nu s-ar adapta în campionatul Angliei”

Abaca Press / Niviere David/ABACAPRESS.COM via hepta

O legendă a lui Liverpool avertizează: ”Kylian Mbappe nu s-ar adapta în campionatul Angliei”

Barnes crede că Jurgen Klopp ar trebui să achiziționeze un nou atacant, dar să nu încerce să îl convingă pe Mbappe, care are un stil de joc diferit față de ce se cere în campionatul din Anglia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

John Barnes: ”Mbappe nu s-ar adapta la Liverpool și în Anglia”

Liverpool are o linie de atac fantastică, cu Salah, Mane și Firmino, dar presa din Spania a anunțat că senegalezul ar putea pleca la Real Madrid, ceea ce ar lăsa liber un loc în atac. Mbappe ar fi preferat în atacul ”cormoranilor”, dar Barnes are o altă părere.

”Ei au nevoie să transfere un alt atacant care să completeze linia de trei din atac. Dar trebuie să fie un fotbalist pe stilul impus de Jurgen Klopp.

Kylian Mbappe este un jucător fantastic, are o mobilitate foarte bună, dar nu cred că s-ar adapta în Premier League. A împlinit 21 de ani, cum îi poți schimba atitudinea? E greu să joci într-un asemenea campionat”, a spus Barnes, pentru Daily Mail.

John Barnes explică filozofia lui Jurgen Klopp

John Barnes explică selecția unică realizată de Jurgen Klopp.

Reclamă

”Klopp aduce jucători care să se plieze pe stilul său de joc, nu doar pentru că ar fi evoluat la echipe bune în trecut. 99 la sută dintre oameni nu i-ar titulariza pe Henderson și Wijnaldum în fața lui De Bruyne sau David Silva, dar ei au încrederea antrenorului.

Divock Origi și Xherdan Shaqiri au intrat în semifinala cu Barcelona ca și cum ar fi fost ultimul lor meci la club. Atitudinea a fost grozavă, la fel și condiția fizică. Asta arată cât de bine se pregătesc la antrenamente”, a concluzionat Barnes.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și