Închide meniul

O legendă a lui Liverpool avertizează: ”Kylian Mbappe nu s-ar adapta în campionatul Angliei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 7:38

O legendă a lui Liverpool avertizează: ”Kylian Mbappe nu s-ar adapta în campionatul Angliei”

Abaca Press / Niviere David/ABACAPRESS.COM via hepta

O legendă a lui Liverpool avertizează: ”Kylian Mbappe nu s-ar adapta în campionatul Angliei”

Barnes crede că Jurgen Klopp ar trebui să achiziționeze un nou atacant, dar să nu încerce să îl convingă pe Mbappe, care are un stil de joc diferit față de ce se cere în campionatul din Anglia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

John Barnes: ”Mbappe nu s-ar adapta la Liverpool și în Anglia”

Liverpool are o linie de atac fantastică, cu Salah, Mane și Firmino, dar presa din Spania a anunțat că senegalezul ar putea pleca la Real Madrid, ceea ce ar lăsa liber un loc în atac. Mbappe ar fi preferat în atacul ”cormoranilor”, dar Barnes are o altă părere.

”Ei au nevoie să transfere un alt atacant care să completeze linia de trei din atac. Dar trebuie să fie un fotbalist pe stilul impus de Jurgen Klopp.

Kylian Mbappe este un jucător fantastic, are o mobilitate foarte bună, dar nu cred că s-ar adapta în Premier League. A împlinit 21 de ani, cum îi poți schimba atitudinea? E greu să joci într-un asemenea campionat”, a spus Barnes, pentru Daily Mail.

John Barnes explică filozofia lui Jurgen Klopp

John Barnes explică selecția unică realizată de Jurgen Klopp.

Reclamă

”Klopp aduce jucători care să se plieze pe stilul său de joc, nu doar pentru că ar fi evoluat la echipe bune în trecut. 99 la sută dintre oameni nu i-ar titulariza pe Henderson și Wijnaldum în fața lui De Bruyne sau David Silva, dar ei au încrederea antrenorului.

Divock Origi și Xherdan Shaqiri au intrat în semifinala cu Barcelona ca și cum ar fi fost ultimul lor meci la club. Atitudinea a fost grozavă, la fel și condiția fizică. Asta arată cât de bine se pregătesc la antrenamente”, a concluzionat Barnes.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:23 LIVE SCOREUTA – Oţelul 2-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și