Închide meniul

Avertisment pentru Ianis Hagi! ”Fanii lui Rangers sunt severi dacă nu dai totul pe teren”

Dan Roșu Publicat: 2 aprilie 2020, 7:26

Reclamă
Avertisment pentru Ianis Hagi! ”Fanii lui Rangers sunt severi dacă nu dai totul pe teren”

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi poate pleca de la Rangers

"Ianis a avut niște partide foarte bune, a marcat goluri, a făcut diferența. De asta a fost adus, ca să dea o pasă decisivă, să aibă o sclipire, să decidă un meci. Are nevoie de constanță, suporterii lui Rangers sunt capricioși, acum te ridică în slăvi, te laudă, dar sunt severi dacă nu dai totul pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi are ofertă de la Lazio

Fotbalul scoțian are nevoie de un jucător cu calitățile lui Ianis, dacă el va continua așa, Rangers îl va cumpăra. Va fi bine pentru el, va juca la o echipă de top din Europa," a declarat Dorin Goian, pentru Digi Sport. 

Ianis Hagi nu știe dacă va mai apuca să joace totuși pentru Rangers, din cauza crizei provocată de pandemia de coronavirus.

În această vară, mijlocașul ar putea fi vândut de Genk la Lazio, care oferă deja 6 milioane de euro pentru fostul căpitan al Viitorului. În 12 meciuri jucate pentru gruparea din Glasgow, Ianis Hagi a înscris 3 goluri și a oferit 2 pase decisive.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și