Închide meniul

Avertisment pentru Ianis Hagi! ”Fanii lui Rangers sunt severi dacă nu dai totul pe teren”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 aprilie 2020, 7:26

Avertisment pentru Ianis Hagi! ”Fanii lui Rangers sunt severi dacă nu dai totul pe teren”

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi poate pleca de la Rangers

"Ianis a avut niște partide foarte bune, a marcat goluri, a făcut diferența. De asta a fost adus, ca să dea o pasă decisivă, să aibă o sclipire, să decidă un meci. Are nevoie de constanță, suporterii lui Rangers sunt capricioși, acum te ridică în slăvi, te laudă, dar sunt severi dacă nu dai totul pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi are ofertă de la Lazio

Fotbalul scoțian are nevoie de un jucător cu calitățile lui Ianis, dacă el va continua așa, Rangers îl va cumpăra. Va fi bine pentru el, va juca la o echipă de top din Europa," a declarat Dorin Goian, pentru Digi Sport. 

Ianis Hagi nu știe dacă va mai apuca să joace totuși pentru Rangers, din cauza crizei provocată de pandemia de coronavirus.

În această vară, mijlocașul ar putea fi vândut de Genk la Lazio, care oferă deja 6 milioane de euro pentru fostul căpitan al Viitorului. În 12 meciuri jucate pentru gruparea din Glasgow, Ianis Hagi a înscris 3 goluri și a oferit 2 pase decisive.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și