Închide meniul

Liga Campionilor și Europa League se vor disputa la vară. Decizia UEFA

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 13:02

Reclamă
Liga Campionilor și Europa League se vor disputa la vară. Decizia UEFA

DPA Images / Jan Woitas via hepta

Liga Campionilor și Europa League se vor disputa la vară. Decizia UEFA

UEFA a luat decizia aceasta din cauza pandemiei de coronavirus, care se extinde în continuare în cele mai mari țări din Europa. Situația de pe continent va fi atent monitorizată și se vor lua alte măsuri dacă va fi necesar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga Campinilor trebuia să se încheie pe 30 iunie

Inițial, UEFA a luat decizia ca finala Ligii Campionilor să se dispute pe 30 iunie, la Istanbul, dar situația legată de Covid-19 în Europa nu s-a ameliorat.

Astfel, forul continental a stabilit ca în iulie și august să aibă loc partidele din fazele superioare ale Ligii Campionilor și Europa League. De asemenea, partidele din play-off-ul pentru Euro 2021 au fost amânate pentru luna septembrie.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:26 VIDEOFanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 1-0. Funsho a dat lovitura! Andrei Vlad a comis o gafă uriaşă 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 1-2, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! Gol superb Taison! Răzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, acum în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și