Închide meniul

Xavi s-ar întoarce la Barcelona, dar pune o condiție: ”Nu pot să lucrez cu persoane toxice”

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 4:27 / Actualizat: 18 august 2022, 17:06

Reclamă
Xavi s-ar întoarce la Barcelona, dar pune o condiție: ”Nu pot să lucrez cu persoane toxice”

Xavi blocat la Al-Sadd

DPA Images / Sven Hoppe via hepta

Xavi nu a numit pe cineva anume, dar presa din Spania a descris de mai multe ori relația tensionată dintre Josep Maria Bartomeu, președintele clubului, și fostele legende.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi, fost jucător al Barcelonei: ”Nu pot să lucrez cu persoanele toxice”

”Mi-ar plăcea să lucrez împreună cu oamenii în care am încredere și pe care îi cred loiali. Nu pot să îmi fac munca cu unele persoane toxice din club. Sunt un jucător de echipă, așa că nu pot lua unele decizii singur, ci după ce mă sfătuiesc cu oamenii din staff și din conducere.

Vreau să intru în contact cu persoanele pe care le cunosc foarte bine și cu care știu că pot forma o echipă. Important este ca toată lumea din club să poată adopta o singură direcție potrivită pentru ca Barcelona să fie din nou în top”, a declarat Xavi pentru La Vanguardia.

Xavi a refuzat-o pe Barcelona în ianuarie

Actual antrenor la Al Saad în Qatar, Xavi a refuzat-o pe Barcelona în luna ianuarie, atunci când a fost ofertat să preia echipa până în vară.

Xavi, jucător al catalanilor între 1998 și 2015, a declarat la acel moment că nu este pregătit să conduca echipa și că speră să revină pe viitor în orașul pe care îl îndrăgește atât de mult.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și