Închide meniul

Xavi s-ar întoarce la Barcelona, dar pune o condiție: ”Nu pot să lucrez cu persoane toxice”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 4:27 / Actualizat: 18 august 2022, 17:06

Xavi s-ar întoarce la Barcelona, dar pune o condiție: ”Nu pot să lucrez cu persoane toxice”

Xavi blocat la Al-Sadd

DPA Images / Sven Hoppe via hepta

Xavi nu a numit pe cineva anume, dar presa din Spania a descris de mai multe ori relația tensionată dintre Josep Maria Bartomeu, președintele clubului, și fostele legende.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi, fost jucător al Barcelonei: ”Nu pot să lucrez cu persoanele toxice”

”Mi-ar plăcea să lucrez împreună cu oamenii în care am încredere și pe care îi cred loiali. Nu pot să îmi fac munca cu unele persoane toxice din club. Sunt un jucător de echipă, așa că nu pot lua unele decizii singur, ci după ce mă sfătuiesc cu oamenii din staff și din conducere.

Vreau să intru în contact cu persoanele pe care le cunosc foarte bine și cu care știu că pot forma o echipă. Important este ca toată lumea din club să poată adopta o singură direcție potrivită pentru ca Barcelona să fie din nou în top”, a declarat Xavi pentru La Vanguardia.

Xavi a refuzat-o pe Barcelona în ianuarie

Actual antrenor la Al Saad în Qatar, Xavi a refuzat-o pe Barcelona în luna ianuarie, atunci când a fost ofertat să preia echipa până în vară.

Xavi, jucător al catalanilor între 1998 și 2015, a declarat la acel moment că nu este pregătit să conduca echipa și că speră să revină pe viitor în orașul pe care îl îndrăgește atât de mult.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și