Închide meniul

Craiova a prezentat imagini inedite! Îl acuză pe Marius Croitoru pentru scandalul monstru din Bănie: "Înjurături, obscenităţi, minciună!" VIDEO

Dragoș Vasile Publicat: 11 mai 2021, 17:24 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:40

Reclamă
Craiova a prezentat imagini inedite! Îl acuză pe Marius Croitoru pentru scandalul monstru din Bănie: "Înjurături, obscenităţi, minciună!" VIDEO

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Universitatea Craiova a pus tunurile pe Marius Croitoru

Oltenii nu au trecut cu vederea episodul de pe Ion Oblemenco din îfrângerea cu FC Botoşani, 2-3. Aceştia au pus tunurile pe Marius Croitoru, pe care îl acuză de înjurături, obscenităţi şi minciună. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Clubul Universitatea Craiova își cere scuze propriilor suporteri, dar și tuturor iubitorilor de fotbal din România, inclusiv admiratorilor FC Botoșani, pentru modul cum au escaladat tensiunile de la ultima întâlnire directă cu formația din Moldova. Fără să încercăm să scuzăm în vreun fel ceea ce s-a întâmplat, ni se pare important să facem public contextul evenimentelor.

În primul rând, domnul Marius Croitoru a manifestat un comportament total deplasat pe toată durata partidei de pe Oblemenco, în special în timpul primei reprize. Pe lângă injuriile adresate de domnia sa nu doar oficialilor și invitaților noștri, ci chiar jucătorilor Universității Craiova (a se vedea pe reluări cum îl înjură pe Cîmpanu pentru că îndrăznise să cadă în urma unui fault extrem de dur al lui Țigănașu), dl. Croitoru a culminat recurgând la un gest obscen repetat pentru secunde în șir și văzut de toată lumea prezentă pe stadion duminică.

Gestul antrenorului Botoșaniului, surprins de altfel și de camerele de luat vederi de pe stadion, era clar adresat delegației Universității. Nu știm de ce domnul Croitoru a preferat ulterior să mintă și să spună că nu a făcut acel gest, însă îndrăznim să spunem că asemenea lucruri (nici înjurăturile, nici obscenitățile, nici minciuna) nu au ce căuta nici măcar în societate în general, cu atât mai puțin într-o competiție sportivă", se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova i-a pus la zid pe arbitrii din Liga 1

Nici arbitrii nu au scăpat. În meciul cu FC Botoşani, Al Mawas a marcat din ofsaid chiar sub privirile lui Marian Barbu. Oltenii sunt convinşi că au fost dezavantajaţi de "centralii" din Liga 1.

Reclamă
Reclamă

"În fine, tensiunea a fost exacerbată și de greșelile flagrante ale brigăzilor de arbitri din ultimele două întâlniri cu Botoșani. La cea de la Craiova, comportamentul suburban al domnului Croitoru venea după ce arbitrii nu văzuseră un ofsaid imens, la primul gol al oaspeților, și un fault în careu al lui Hankic la Cîmpanu, la scorul de 0-1.

Cu nici trei săptămâni înainte, la Botoșani, Universității îi fuseseră refuzate cel puțin trei penaltiuri clare (spun specialiștii) și alte două măcar discutabile (spunem noi), într-un joc în care gazdelor noastre li s-a tolerat și un comportament general extrem de agresiv, care a pus de multe ori în pericol integritatea corporală a fotbaliștilor noștri", au mai precizat oltenii.

Reclamă

Silvian Cristescu l-a acuzat pe Croitoru pentru scandalul creat în tribune! L-a numit "soţul antrenoarei"

Silvian Cristescu, fostul jucător şi oficial al Craiovei, a explicat scandalul provocat în timpul meciului pierdut de olteni, 2-3, cu FC Botoşani. Acesta a spus că a reacţionat la gesturile obsecene pe care i le-a făcut antrenorul moldovenilor.

"Dupa ce ne-au dat gol dintr-un ofsaid de doi metri (n.r. golul de 0-1), pe care tuşierul nu avea cum să nu-l vadă, pentru că era chiar pe linie, am avut un penalty neacordat. La care domnul Croitoru, soţul antrenoarei sau antrenorul cu portarii de la Botoşani, mi-a făcut cu degetul semne obscene.

Am coborât şi au sărit jucătorii de la banca de rezerve a lor. A fost un conflict, în care probabil că am greşit şi eu, nu trebuia să cobor acolo. Dar nu-mi explic cum acest individ… dar poate nu e vina lui, poate e vina fotbalului, a tot ce se întâmplă în România, a tot ce s-a întâmplat în acest play-off…

Nimeni nu a luat absolut nicio măsură! Nici cu arbitrii, nici cu meciurile 'amicale' care au fost jucate de anumite echipe. (n.r. este întrebat dacă au existat jocuri de culise) Nu cred, sunt convins!", a spus fostul căpitan al Craiovei.

Scandal monstru la Universitatea Craiova – FC Botoşani 2-3

Fostul mare jucător al oltenilor, care a fost şi director sportiv al Craiovei, a coborât nervos în zona din spatele băncii de rezerve a lui FC Botoşani, cu puţin timp înainte de pauză. Acolo se aflau mai mulţi jucători şi membri ai staff-ului echipei moldovene.

Silvian Cristescu a fost evacuat de forţele de ordine şi preluat, apoi, de persoane din anturajul Craiovei. Cristescu a fost ţinut cu greu, în timp ce îi ameninţa şi înjura pe oaspeţi, cu pumnul ridicat în aer.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:23

Ionel Ganea, discurs surprinzător despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Zici că a omorât pe cineva!”

16:02

LIVE SCOREGloria Buzău – Farul 0-0. Gică Hagi are nevoie ca de aer de victorie pentru a ataca play-off-ul

15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

15:07

Eliza Buceschi şi-a anunţat retragerea de la naţionala României, la 31 de ani! „I-am comunicat decizia selecţionerului”

14:51

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele probabile

14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și