Închide meniul

Daniel Niculae a început curăţenia la Rapid! "Vor pleca săptămâna viitoare". Anunţul făcut de noul preşedinte al giuleştenilor

Dragoș Vasile Publicat: 3 aprilie 2021, 9:57

Reclamă
Daniel Niculae a început curăţenia la Rapid! "Vor pleca săptămâna viitoare". Anunţul făcut de noul preşedinte al giuleştenilor

Daniel Niculae, discurs vehement după Dinamo - Rapid 1-2

FC Rapid 1923

Daniel Niculae a acceptat propunerea fostei sale echipe şi a revenit în Giuleşti pentru a pune umărul la promovarea în prima ligă. La prezentarea oficială, noul preşedinte a anunţat că a început curăţenia în cadrul clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sper să ajungem în prima ligă şi să redevenim forţa care am fost până nu demult. Persoanele cu care nu am putut lucra înainte probabil vor pleca săptămâna viitoare. Prezenţa mea aici este că lucrurile se vor face pas cu pas şi cu multă dragoste", a declarat Niculae, la conferinţa de prezentare.

Victor Angelescu i-a trasat prima sarcină lui Daniel Niculae

Acţionarul majoritar al Rapidului l-a anunţat pe Niculae care este prima sarcină chiar în timpul conferinţei de prezentare. Acesta va trebui să rezolve situaţia lui Ovidiu Burcă, antrenorul echipei secunde a giuleştenilor.

"Am avut o discuție ieri cu Andrei, el știa că eu îl doream pe Daniel președinte. Andrei era celălalt acționar, așa că eu mi-am îndeplinit mereu obligațiile, dar a înțeles ce i-am spus, știa și el, și a acceptat. Sigur, că va trece o vreme până când totul se va oficializa.

Cu Ovidiu nu am avut nicio discuție pentru că el nu mai este în staff. El este antrenor la echipa a doua, așa că Daniel va avea o discuție cu el. Ovidiu se află încă sub contract, dar asta sunt lucruri care țin de bucătăria noastră intern", a spus Victor Angelescu.

Reclamă

Daniel Niculae a plecat cu scandal de la Rapid

În vârstă de 38 de ani, Niculae a plecat de la Rapid cu scandal. Ruptura a avut loc în 2008, după ce s-a obţinut accederea în Liga 3, din cauza unui conflict cu Daniel Pancu. Cei doi erau jucători la Rapid. Niculae nu s-a ferit atunci să lanseze atacuri dure la adresa conducerii.

Daniel Niculae este unul dintre idolii fanilor din Giuleşti. El a jucat de trei ori la Rapid. Mai întâi între 2001 şi 2006, apoi între 2014 şi 2015 şi în cele din urmă între 2017 şi 2018.

Niculae a câştigat două titluri în Liga 1: cu Rapid (2003) şi cu Astra (2016). În tricoul giuleştenilor a mai ridicat alte patru trofee: Cupa României (2002 şi 2006) şi Supercupa României (2002 şi 2003).

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și