Închide meniul

Daniel Niculae a început curăţenia la Rapid! "Vor pleca săptămâna viitoare". Anunţul făcut de noul preşedinte al giuleştenilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 aprilie 2021, 9:57

Daniel Niculae a început curăţenia la Rapid! "Vor pleca săptămâna viitoare". Anunţul făcut de noul preşedinte al giuleştenilor

Daniel Niculae, discurs vehement după Dinamo - Rapid 1-2

FC Rapid 1923

Daniel Niculae a acceptat propunerea fostei sale echipe şi a revenit în Giuleşti pentru a pune umărul la promovarea în prima ligă. La prezentarea oficială, noul preşedinte a anunţat că a început curăţenia în cadrul clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sper să ajungem în prima ligă şi să redevenim forţa care am fost până nu demult. Persoanele cu care nu am putut lucra înainte probabil vor pleca săptămâna viitoare. Prezenţa mea aici este că lucrurile se vor face pas cu pas şi cu multă dragoste", a declarat Niculae, la conferinţa de prezentare.

Victor Angelescu i-a trasat prima sarcină lui Daniel Niculae

Acţionarul majoritar al Rapidului l-a anunţat pe Niculae care este prima sarcină chiar în timpul conferinţei de prezentare. Acesta va trebui să rezolve situaţia lui Ovidiu Burcă, antrenorul echipei secunde a giuleştenilor.

"Am avut o discuție ieri cu Andrei, el știa că eu îl doream pe Daniel președinte. Andrei era celălalt acționar, așa că eu mi-am îndeplinit mereu obligațiile, dar a înțeles ce i-am spus, știa și el, și a acceptat. Sigur, că va trece o vreme până când totul se va oficializa.

Cu Ovidiu nu am avut nicio discuție pentru că el nu mai este în staff. El este antrenor la echipa a doua, așa că Daniel va avea o discuție cu el. Ovidiu se află încă sub contract, dar asta sunt lucruri care țin de bucătăria noastră intern", a spus Victor Angelescu.

Reclamă

Daniel Niculae a plecat cu scandal de la Rapid

În vârstă de 38 de ani, Niculae a plecat de la Rapid cu scandal. Ruptura a avut loc în 2008, după ce s-a obţinut accederea în Liga 3, din cauza unui conflict cu Daniel Pancu. Cei doi erau jucători la Rapid. Niculae nu s-a ferit atunci să lanseze atacuri dure la adresa conducerii.

Daniel Niculae este unul dintre idolii fanilor din Giuleşti. El a jucat de trei ori la Rapid. Mai întâi între 2001 şi 2006, apoi între 2014 şi 2015 şi în cele din urmă între 2017 şi 2018.

Niculae a câştigat două titluri în Liga 1: cu Rapid (2003) şi cu Astra (2016). În tricoul giuleştenilor a mai ridicat alte patru trofee: Cupa României (2002 şi 2006) şi Supercupa României (2002 şi 2003).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Daniel Niculae, prezentat oficial la Rapid
  • Noul preşedinte al giuleştenilor a început curăţenia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și