Închide meniul

Stadionul Steaua, costuri uriaşe! Cât va plăti anual CSA pentru întreţinerea "bijuteriei" din Ghencea

Dragoș Vasile Publicat: 30 martie 2021, 13:38

Reclamă
Stadionul Steaua, costuri uriaşe! Cât va plăti anual CSA pentru întreţinerea "bijuteriei" din Ghencea

Se anunță nebunie la CSA Steaua - OFK Belgrad

Hepta

Noua arenă a fost ridicată pe locul celei care data din 1974 şi are o capacitate de 31.254 de locuri. Întreţinerea "bijuteriei" din Ghencea este costisitoare, iar steliştii vor achita anual aproape un milion de euro. Informaţia a fost făcută de Adrian Cefalan, directorul de investiții de la CNI.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Lunar? Păi, gazonul undeva la 10-12.000 de euro, iar restul, pe mentenanță, fără salariile personalului, cred că undeva la 90.000 sau 100.000 de euro. Deci minimum 1.000.000 de euro pe an îți trebuie", a spus Adrian Cefalan la emisiunea "Națiunea Stelistă".

Stadionul Steaua:

EXCLUSIV | FCSB caută stadion! ”La Ghencea nu ne lasă!” Gigi Becali a răbufnit: ”Acolo e stăpân ăla… ”

Patronul FCSB pare că și-a luat gândul și de la noul stadion Ghencea, deși a părut ironic atunci când a vorbit despre faptul că echipa sa nu va avea voie să evolueze acolo.

”Stau să mă cert acum. Acolo la Ghencea nu ne lasă, are voie doar CSA-ul, ce să facem, dacă nu ne lasă. Jucăm unde ne lasă”, a declarat Becali pentru AS.ro.

Reclamă

Prima opțiune pentru FCSB ar fi noul stadion Arcul de Triumf, dar Gigi Becali susține că nu vrea să mai certe cu nimeni și a lansat o serie de ironii la adresa lui Alin Petrache, pe care l-a numit "stăpânul stadionului".

"O să vedem unde o să jucăm. Unde ne lasă o să jucăm. Suntem în România, în România trebuie să faci ce te lasă. Eu nu mai sunt ăla să mă mai cert. Jucăm unde ne lasă.

Arcul de Triumf are proprietar. E ăla, Petrache, Petrache e propietar. Vorbim cu el, dacă ne lasă, ne rugăm de el. Ce MTS? Unde ne lasă", a spus Becali, amuzat.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și