Închide meniul

Stadionul Steaua, costuri uriaşe! Cât va plăti anual CSA pentru întreţinerea "bijuteriei" din Ghencea

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 martie 2021, 13:38

Stadionul Steaua, costuri uriaşe! Cât va plăti anual CSA pentru întreţinerea "bijuteriei" din Ghencea

Se anunță nebunie la CSA Steaua - OFK Belgrad

Hepta

Noua arenă a fost ridicată pe locul celei care data din 1974 şi are o capacitate de 31.254 de locuri. Întreţinerea "bijuteriei" din Ghencea este costisitoare, iar steliştii vor achita anual aproape un milion de euro. Informaţia a fost făcută de Adrian Cefalan, directorul de investiții de la CNI.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Lunar? Păi, gazonul undeva la 10-12.000 de euro, iar restul, pe mentenanță, fără salariile personalului, cred că undeva la 90.000 sau 100.000 de euro. Deci minimum 1.000.000 de euro pe an îți trebuie", a spus Adrian Cefalan la emisiunea "Națiunea Stelistă".

Stadionul Steaua:

EXCLUSIV | FCSB caută stadion! ”La Ghencea nu ne lasă!” Gigi Becali a răbufnit: ”Acolo e stăpân ăla… ”

Patronul FCSB pare că și-a luat gândul și de la noul stadion Ghencea, deși a părut ironic atunci când a vorbit despre faptul că echipa sa nu va avea voie să evolueze acolo.

”Stau să mă cert acum. Acolo la Ghencea nu ne lasă, are voie doar CSA-ul, ce să facem, dacă nu ne lasă. Jucăm unde ne lasă”, a declarat Becali pentru AS.ro.

Reclamă

Prima opțiune pentru FCSB ar fi noul stadion Arcul de Triumf, dar Gigi Becali susține că nu vrea să mai certe cu nimeni și a lansat o serie de ironii la adresa lui Alin Petrache, pe care l-a numit "stăpânul stadionului".

"O să vedem unde o să jucăm. Unde ne lasă o să jucăm. Suntem în România, în România trebuie să faci ce te lasă. Eu nu mai sunt ăla să mă mai cert. Jucăm unde ne lasă.

Arcul de Triumf are proprietar. E ăla, Petrache, Petrache e propietar. Vorbim cu el, dacă ne lasă, ne rugăm de el. Ce MTS? Unde ne lasă", a spus Becali, amuzat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cost uriaş pentru întreţinerea stadionului din Ghencea
  • Cât va plăti anual CSA Steaua

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și