Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Adrian Ropotan, impresionat de Edi Iordănescu: ”E foarte bun, e complet”. Dezvăluri de senzație despre Kuranyi: ”Nu putem să ne gândim câți bani a câștigat!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 17 martie 2021, 12:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Adrian Ropotan, impresionat de Edi Iordănescu: ”E foarte bun, e complet”. Dezvăluri de senzație despre Kuranyi: ”Nu putem să ne gândim câți bani a câștigat!”

AS.ro

Adrian Ropotan a fost invitat la AS.ro LIVE

E foarte bun, este un antrenor complet”, spune fostul jucător despre Edi Iordănescu. Tehnicianul celor de la CFR l-a impresionat pe Ropotan prin stilul său de a antrena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai mult m-am atașat de Edi Iordănescu. A avut cel mai mare impact în cariera mea, asupra mea, deși am fost antrenat de Rednic, Petrescu, Zenga. A știut să vorbească mai mult cu noi, a fost și apropiat de vârsta noastră. 

E foarte bun, din toate punctele de vedere, tehnic, tactic, știe să vorbească cu tine. Le combină pe toate, iar asta îl face un antrenor complet. Mi-a plăcut că el gândea pentru tot staff-ul lui, nu doar pentru el. Trebuia să le fie bine tuturor”, a declarat Adrian Ropotan la AS.ro LIVE.

Jucătorul care l-a impresionat pe Adrian Ropotan

Dacă antrenorul de care s-a atașat cel mai mult este Edi Iordănescu, Ropotan a dezvăluit și cine este jucătorul care l-a impresionat. Este vorba despre Kevin Kuranyi, fostul internațional neamț.

Dintre coechipieri, cel mai mult m-am atașat de Kuranyi. Am avut foarte multe de învățat de la el ca și persoană. Din prima zi în care ne-am văzut am simțit o legătură cu el. Și în ziua de azi suntem prieteni buni. A venit și la nunta mea, ne-am întâlnit și în Dubai.

Reclamă

Era o persoană care câștiga foarte mulți bani. Nu putem noi să ne gândim câți bani a câștigat el din fotbal. Dar nu arăta asta. Nu era cu figuri deloc. Nu conta că mergem la un restaurant de lux sau într-un la o masă unde costa doi lei, el venea”, a mai spus Ropotan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și