Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Adrian Ropotan, impresionat de Edi Iordănescu: ”E foarte bun, e complet”. Dezvăluri de senzație despre Kuranyi: ”Nu putem să ne gândim câți bani a câștigat!”

Silviu Corneanu Publicat: 17 martie 2021, 12:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Adrian Ropotan, impresionat de Edi Iordănescu: ”E foarte bun, e complet”. Dezvăluri de senzație despre Kuranyi: ”Nu putem să ne gândim câți bani a câștigat!”

AS.ro

Adrian Ropotan a fost invitat la AS.ro LIVE

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Adrian Ropotan a dezvăluit de ce l-a impresionat Edi Iordănescu

E foarte bun, este un antrenor complet”, spune fostul jucător despre Edi Iordănescu. Tehnicianul celor de la CFR l-a impresionat pe Ropotan prin stilul său de a antrena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai mult m-am atașat de Edi Iordănescu. A avut cel mai mare impact în cariera mea, asupra mea, deși am fost antrenat de Rednic, Petrescu, Zenga. A știut să vorbească mai mult cu noi, a fost și apropiat de vârsta noastră. 

E foarte bun, din toate punctele de vedere, tehnic, tactic, știe să vorbească cu tine. Le combină pe toate, iar asta îl face un antrenor complet. Mi-a plăcut că el gândea pentru tot staff-ul lui, nu doar pentru el. Trebuia să le fie bine tuturor”, a declarat Adrian Ropotan la AS.ro LIVE.

Reclamă

Jucătorul care l-a impresionat pe Adrian Ropotan

Dacă antrenorul de care s-a atașat cel mai mult este Edi Iordănescu, Ropotan a dezvăluit și cine este jucătorul care l-a impresionat. Este vorba despre Kevin Kuranyi, fostul internațional neamț.

Dintre coechipieri, cel mai mult m-am atașat de Kuranyi. Am avut foarte multe de învățat de la el ca și persoană. Din prima zi în care ne-am văzut am simțit o legătură cu el. Și în ziua de azi suntem prieteni buni. A venit și la nunta mea, ne-am întâlnit și în Dubai.

Reclamă

Era o persoană care câștiga foarte mulți bani. Nu putem noi să ne gândim câți bani a câștigat el din fotbal. Dar nu arăta asta. Nu era cu figuri deloc. Nu conta că mergem la un restaurant de lux sau într-un la o masă unde costa doi lei, el venea”, a mai spus Ropotan.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF