Închide meniul

FCSB – Academica Clinceni 0-1 | Denis Haruţ, înlocuit la pauză de Gigi Becali! Iftime: "Toni Petrea nu are puterea asta"

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2021, 12:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
FCSB – Academica Clinceni 0-1 | Denis Haruţ, înlocuit la pauză de Gigi Becali! Iftime: "Toni Petrea nu are puterea asta"

Sport Pictures via Hepta

Gigi Becali dictează schimbările la FCSB

După cum ne-a obişnuit, Gigi Becali este cel care se mai implică în modificările făcute de Toni Petrea. Aceasta este şi părerea lui Valeriu Iftime, fostul patron al fundaşului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: Schimbările nu vin de la Toni Petrea

"Partea bună e că a jucat 45 de minute, partea mai puțin bună e că a fost schimbat la pauză. El își va câștiga locul acolo, eu așa cred. Haruț va deveni titular la FCSB, știe fotbal, are toate calitățile.

Nu comentez schimbările de la pauză, dar vă dați seamă că nu vin de la Toni Petrea, n-are el putere așa mare acolo. Știți că acolo mai sunt niște intervenții. Aseară a făcut trei schimbări”, a spus Valeriu Iftime, la Pro X. 

Denis Haruţ, înlocuit la pauza meciului FCSB – Academica Clinceni 0-1

Internaţional de tineret, Denis Haruţ a fost preferat unui fotbalist din naţionala mare, Iulian Cristea. Toni Petrea a explicat înaintea partidei că Haruţ a mai jucat la Botoşani alături de Miron şi de aceea a ales acest cuplu de fundaşi centrali. La pauză, a gândit diferit. Denis Haruţ a fost scos de pe teren, iar Cristea şi-a reluat locul în centrul apărării.

Petrea a făcut trei înlocuiri înaintea de startul reprizei secunde, când scorul era 0-0. În afară de Haruţ, au mai ieşit Coman şi Simion, care au fost înlocuiţi cu Vukusic şi Perianu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și