Închide meniul

EXCLUSIV | "Dennis Man şi tatăl lui sunt ameninţaţi de Gigi şi Giovanni Becali!". Detalii incredibile despre transferul lui Dennis Man. Jucătorul, forţat să semneze un alt contract

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 7:26

EXCLUSIV | "Dennis Man şi tatăl lui sunt ameninţaţi de Gigi şi Giovanni Becali!". Detalii incredibile despre transferul lui Dennis Man. Jucătorul, forţat să semneze un alt contract

Hepta

Dezvăluiri incredibile despre transferul lui Dennis Man

Becali vrea să o sară din schemă pe Anamaria Prodan, agentul lui Man. Conform surselor AS.ro, Gigi l-a introdus forţat pe Giovanni în negocieri, doar pentru ca soţia lui Reghecampf să nu câştige procentul de un milion de euro de la transferul istoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să o sară din schemă pe Anamaria Prodan, la transferul lui Dennis Man

"Ana stă liniştită. Are contract. Nu se bagă în mocirla asta. Nu comentează. Așteapta mișcarea lui Giovanni. Vorbeşte cu jucătorul ei și cu tatăl acestuia. Cei 2 sunt amenintaţi de Gigi și Giovanni să rezilieze cu Ana. 

Altfel, nu merge la Parma. Giovanni se laudă ca Gigi îi amenință pe Dennis și pe tatăl acestuia", a spus Alessandro Moggi, pentru Antena Sport. 

Gigi Becali i-a oferit 100.000 de euro lui Anamaria Prodan, în urma transferului lui Dennis Man, dar aceasta nu acceptă suma. Din câte se pare, Giovanni Becali și vărul său l-au pus pe Dennis Man să semneze un contract cu firma lui Giovanni.

Dacă Man va rupe contractul cu Prodan, el va avea de plătit despăgubiri. Comisionul pe care îl va încasa agentul lui Man este unul uriaş, un milion de euro. De aceea s-a ajuns la aceste momente tensionate între Prodan şi verii Becali. 

Reclamă

Dennis Man, la un pas de Parma

Gigi Becali a anunțat faptul că Man a ajuns la Parma prin intermediul lui Giovanni, dar a recunoscut faptul că Anamaria a fost cea care a făcut oferta inițială, de 10 milioane de euro.

”Ana a aflat acum adevărul. Păi dacă Giovanni a lucrat tot, de la A-Z… ea zice că a lucrat și ea, dar i-am spus că ofertele ei au fost mai mici. I-am zis: 'Ana, tu când ai trimis oferta de la Parma, cu 10 milioane plătibili în 4 ani, cu o oră înainte, MM a obținut de la patronul lor 13 milioane + 2 miliona plătibili în 2 ani jumate'.

Americanul l-a sunat pe Giovanni, i-a spus că vrea să-i spună care e adevărul. Când Ana mi-a dat oferta ei, eu i-am zis lui Vali să le scrie așa: 'Vă mulțumim, sunteți foarte amabili, de acum jucătorul costă 15 milioane plătibili imediat'.”, a anunțat Gigi Becali la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și