Închide meniul

EXCLUSIV | "Dennis Man şi tatăl lui sunt ameninţaţi de Gigi şi Giovanni Becali!". Detalii incredibile despre transferul lui Dennis Man. Jucătorul, forţat să semneze un alt contract

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 7:26

EXCLUSIV | "Dennis Man şi tatăl lui sunt ameninţaţi de Gigi şi Giovanni Becali!". Detalii incredibile despre transferul lui Dennis Man. Jucătorul, forţat să semneze un alt contract

Hepta

Dezvăluiri incredibile despre transferul lui Dennis Man

  • Dennis Man poate ajunge la Parma pentru 13 milioane de euro
  • Man ar urma să câştige 1.1 milioane de euro pe an

Becali vrea să o sară din schemă pe Anamaria Prodan, agentul lui Man. Conform surselor AS.ro, Gigi l-a introdus forţat pe Giovanni în negocieri, doar pentru ca soţia lui Reghecampf să nu câştige procentul de un milion de euro de la transferul istoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să o sară din schemă pe Anamaria Prodan, la transferul lui Dennis Man

"Ana stă liniştită. Are contract. Nu se bagă în mocirla asta. Nu comentează. Așteapta mișcarea lui Giovanni. Vorbeşte cu jucătorul ei și cu tatăl acestuia. Cei 2 sunt amenintaţi de Gigi și Giovanni să rezilieze cu Ana. 

Altfel, nu merge la Parma. Giovanni se laudă ca Gigi îi amenință pe Dennis și pe tatăl acestuia", a spus Alessandro Moggi, pentru Antena Sport. 

Reclamă

Gigi Becali i-a oferit 100.000 de euro lui Anamaria Prodan, în urma transferului lui Dennis Man, dar aceasta nu acceptă suma. Din câte se pare, Giovanni Becali și vărul său l-au pus pe Dennis Man să semneze un contract cu firma lui Giovanni.

Dacă Man va rupe contractul cu Prodan, el va avea de plătit despăgubiri. Comisionul pe care îl va încasa agentul lui Man este unul uriaş, un milion de euro. De aceea s-a ajuns la aceste momente tensionate între Prodan şi verii Becali. 

Reclamă

Dennis Man, la un pas de Parma

Gigi Becali a anunțat faptul că Man a ajuns la Parma prin intermediul lui Giovanni, dar a recunoscut faptul că Anamaria a fost cea care a făcut oferta inițială, de 10 milioane de euro.

”Ana a aflat acum adevărul. Păi dacă Giovanni a lucrat tot, de la A-Z… ea zice că a lucrat și ea, dar i-am spus că ofertele ei au fost mai mici. I-am zis: 'Ana, tu când ai trimis oferta de la Parma, cu 10 milioane plătibili în 4 ani, cu o oră înainte, MM a obținut de la patronul lor 13 milioane + 2 miliona plătibili în 2 ani jumate'.

Americanul l-a sunat pe Giovanni, i-a spus că vrea să-i spună care e adevărul. Când Ana mi-a dat oferta ei, eu i-am zis lui Vali să le scrie așa: 'Vă mulțumim, sunteți foarte amabili, de acum jucătorul costă 15 milioane plătibili imediat'.”, a anunțat Gigi Becali la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga! 21:49 LIVE VIDEOFC Porto – Famalicao e ACUM în AntenaPLAY. Alex Dobre a fost introdus în teren! Gil Vicente – Sporting a fost 0-4 21:30 LIVE SCOREU Cluj – Petrolul 0-0. „Șepcile roșii” atacă prima poziție din playout. Duel „încins” pe Cluj Arena 21:27 Ucraina – România 2-1, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan, victorie mare contra Elinei Svitolina 21:23 „Asta e România!” Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari – Oțelul 1-1! Ce i-a fost strigat din tribune 21:09 Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului 21:00 FotoWrexham a promovat în Liga a 3-a din Anglia, iar fanii au declanșat nebunia! Imagini incredibile de la marea sărbătoare 20:36 Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal 20:21 „Normal că îmi e teamă de retrogradare!” Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova 19:54 Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
AntenaPLAY • 20:36
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma - Spezia 2-0
AntenaPLAY • 19:31
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul
Parma - Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 19:17
Parma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B!
Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga, la Borussia Dortmund
AntenaPLAY • 16:46
„Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit
Serie B • 13:18
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?”