Închide meniul

Gigi Becali a făcut anunţul. Cine a blocat transferul lui Denis Haruţ la FCSB. Telefonul care a schimbat tot

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 5:57

Reclamă
Gigi Becali a făcut anunţul. Cine a blocat transferul lui Denis Haruţ la FCSB. Telefonul care a schimbat tot

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a ratat transferul lui Denis Haruţ

"Am crezut că Haruț va semna. I-am acceptat toate pretențiile și am avut doar condiția acelei opțiuni pe încă doi ani. Trebuie să am și eu o posibilitate să mă asigur că pot să fac bani dintr-un viitor transfer. Că nu aveam de gând să îl țin 7 ani pe Haruț, doar nu sunt nebun. Dacă aveam ofertă bună, îl vindeam, că vreau să fac bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: Cu Iftime semnasem deja când l-a trimis pe băiat la București

Dar a fost cazul Nedelcu. Am dat peste 2 milioane de euro pe el. Dacă nu aveam contract pe durată lungă ce se întâmpla. A stat mai mult accidentat. Acum, revine băiatul și dacă va avea evoluții foarte bune îi crește iar cota. Și nu rămâne liber sau nu refuză să semneze prelungirea. Eram înțeleși la bani, la tot.

Cu Iftime semnasem deja când l-a trimis pe băiat la București. Deci cluburile erau înțelese. Eu cred că totul s-a rupt când el a vorbit cu Croitoru. A stat în parcare, nu știu de ce nu a venit și el la discuții. Ce, noi nu eram oameni? Nu am fi avut nicio problemă, era antrenorul lui, l-am fi primit fără probleme. În fine… L-a sunat, i-a zis de cei doi ani în plus de contract, ce i-a mai spus, ce nu i-a mai spus și apoi ne-a refuzat", a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro

Gigi Becali ar fi plătit 700.000 de euro pentru Denis Haruţ

Dacă Becali s-ar fi înţeles cu jucătorul, FCSB ar fi plătit 700.000 de euro, iar Valeriu Iftime rămânea şi cu 20% dintr-un transfer ulterior. Haruţ apucase să dea şi declaraţii pentru "noua echipă".

"Au mai fost câteva detalii de pus la punct. Mă bucur că am rezolvat. Este un moment foarte important pentru cariera mea. Am trăit cu intensitate aceste momente. Mă bucur că acum totul este ok. E un pas înainte în cariera mea. Sper să arăt ce am demonstrat și la Botoșani.

Reclamă

Sunt pregătit să joc pe orice post, încerc să-mi fac treaba indiferent undeva voi juca. Sper să nu dezamăgesc. Mă simt mai bine pe poziția de fundaș central. Aștept cu nerăbdare să încep. Marius Croitoru mi-a spus să fac ce simt eu și că e un pas mare în cariera mea. Nu am teamă de critici. Sunt foarte puternic. Mă bucur că roadele muncii mele se văd acum", a spus Haruţ.

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Haruț este titularul postului de fundaș dreapta în națională de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. El este cotat de transfermarkt.de la un milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer Vezi toate știrile
Citește și