Închide meniul

Gigi Becali a făcut anunţul. Cine a blocat transferul lui Denis Haruţ la FCSB. Telefonul care a schimbat tot

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 5:57

Gigi Becali a făcut anunţul. Cine a blocat transferul lui Denis Haruţ la FCSB. Telefonul care a schimbat tot

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a ratat transferul lui Denis Haruţ

"Am crezut că Haruț va semna. I-am acceptat toate pretențiile și am avut doar condiția acelei opțiuni pe încă doi ani. Trebuie să am și eu o posibilitate să mă asigur că pot să fac bani dintr-un viitor transfer. Că nu aveam de gând să îl țin 7 ani pe Haruț, doar nu sunt nebun. Dacă aveam ofertă bună, îl vindeam, că vreau să fac bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: Cu Iftime semnasem deja când l-a trimis pe băiat la București

Dar a fost cazul Nedelcu. Am dat peste 2 milioane de euro pe el. Dacă nu aveam contract pe durată lungă ce se întâmpla. A stat mai mult accidentat. Acum, revine băiatul și dacă va avea evoluții foarte bune îi crește iar cota. Și nu rămâne liber sau nu refuză să semneze prelungirea. Eram înțeleși la bani, la tot.

Cu Iftime semnasem deja când l-a trimis pe băiat la București. Deci cluburile erau înțelese. Eu cred că totul s-a rupt când el a vorbit cu Croitoru. A stat în parcare, nu știu de ce nu a venit și el la discuții. Ce, noi nu eram oameni? Nu am fi avut nicio problemă, era antrenorul lui, l-am fi primit fără probleme. În fine… L-a sunat, i-a zis de cei doi ani în plus de contract, ce i-a mai spus, ce nu i-a mai spus și apoi ne-a refuzat", a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro

Gigi Becali ar fi plătit 700.000 de euro pentru Denis Haruţ

Dacă Becali s-ar fi înţeles cu jucătorul, FCSB ar fi plătit 700.000 de euro, iar Valeriu Iftime rămânea şi cu 20% dintr-un transfer ulterior. Haruţ apucase să dea şi declaraţii pentru "noua echipă".

"Au mai fost câteva detalii de pus la punct. Mă bucur că am rezolvat. Este un moment foarte important pentru cariera mea. Am trăit cu intensitate aceste momente. Mă bucur că acum totul este ok. E un pas înainte în cariera mea. Sper să arăt ce am demonstrat și la Botoșani.

Reclamă

Sunt pregătit să joc pe orice post, încerc să-mi fac treaba indiferent undeva voi juca. Sper să nu dezamăgesc. Mă simt mai bine pe poziția de fundaș central. Aștept cu nerăbdare să încep. Marius Croitoru mi-a spus să fac ce simt eu și că e un pas mare în cariera mea. Nu am teamă de critici. Sunt foarte puternic. Mă bucur că roadele muncii mele se văd acum", a spus Haruţ.

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Haruț este titularul postului de fundaș dreapta în națională de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. El este cotat de transfermarkt.de la un milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și