Închide meniul

Fosta iubită a lui Marius Ioniţă se răzbună. Fotbalistul a pariat împotriva propriei echipe, iar ex-logodnica a prezentat dovezile

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2021, 13:54

Reclamă
Fosta iubită a lui Marius Ioniţă se răzbună. Fotbalistul a pariat împotriva propriei echipe, iar ex-logodnica a prezentat dovezile

Site oficial Gloria Buzău

Marius Ioniţă, implicat într-un mare scandal

”Nu mi-aș fi imaginat în viața mea că se va întâmpla asta fix bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât și cum am putut eu și l-am susținut în viciului lui. Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru și îl vedeam fericit în momentele acelea. La el deja e drog, nu trece zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare, pe care nu am mai recuperat-o”, a povestit logodnica, potrivit Pro Sport.

Marius Ioniţă paria împotriva echipei lui, Gloria Buzău

Fata a prezentat destule dovezi cu biletele pariate, cu sume de până la 500 de lei, iar Ioniţă va răspunde în faţa legii. Jucătorul care a mai evoluat pentru Urziceni, Concordia Chiajna, Olimpia Satu-Mare, ACS Berceni, Oțelul Galați, AFC Hărman și Viitorul Târgu-Jiu va avea mari probleme cu clubul de care aparţine. 

"Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot. Ori discuțiile de la ședința tehnică, să pot juca online. Uneori primeam mesaje și la pauza dintre reprize. Acum e tardiv să mai spunem sau să facem ceva.

Îmi pare rău că nu a avut măcar respect să termine cu mine înainte să mearga la ea. Să îți găsești bărbatul iubit în casă cu altă femeie e șocul vieții, mai ales când nu te aștepți la asta", a completat fosta iubită a lui Marius Ioniță.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și