Închide meniul

Fosta iubită a lui Marius Ioniţă se răzbună. Fotbalistul a pariat împotriva propriei echipe, iar ex-logodnica a prezentat dovezile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2021, 13:54

Fosta iubită a lui Marius Ioniţă se răzbună. Fotbalistul a pariat împotriva propriei echipe, iar ex-logodnica a prezentat dovezile

Site oficial Gloria Buzău

Marius Ioniţă, implicat într-un mare scandal

”Nu mi-aș fi imaginat în viața mea că se va întâmpla asta fix bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât și cum am putut eu și l-am susținut în viciului lui. Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru și îl vedeam fericit în momentele acelea. La el deja e drog, nu trece zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare, pe care nu am mai recuperat-o”, a povestit logodnica, potrivit Pro Sport.

Marius Ioniţă paria împotriva echipei lui, Gloria Buzău

Fata a prezentat destule dovezi cu biletele pariate, cu sume de până la 500 de lei, iar Ioniţă va răspunde în faţa legii. Jucătorul care a mai evoluat pentru Urziceni, Concordia Chiajna, Olimpia Satu-Mare, ACS Berceni, Oțelul Galați, AFC Hărman și Viitorul Târgu-Jiu va avea mari probleme cu clubul de care aparţine. 

"Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot. Ori discuțiile de la ședința tehnică, să pot juca online. Uneori primeam mesaje și la pauza dintre reprize. Acum e tardiv să mai spunem sau să facem ceva.

Îmi pare rău că nu a avut măcar respect să termine cu mine înainte să mearga la ea. Să îți găsești bărbatul iubit în casă cu altă femeie e șocul vieții, mai ales când nu te aștepți la asta", a completat fosta iubită a lui Marius Ioniță.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și