Închide meniul

Leo Grozavu îl acuză pe Vali Creţu că l-a înjurat: "A rămas cu o ură de nedescris!" Acuze la adresa arbitrajului: "Echipe protejate! Am avut penalty clar!"

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 20:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Leo Grozavu îl acuză pe Vali Creţu că l-a înjurat: "A rămas cu o ură de nedescris!" Acuze la adresa arbitrajului: "Echipe protejate! Am avut penalty clar!"

Leo Grozavu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Vali Grozavu l-a acuzat şi el pe Vali Creţu că l-a înjurat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Creţu a avut nişte cuvinte nelalocul lor în timpul jocului şi eu la pauză i-am spus nişte lucruri. Şi el spune la pauză nişte lucruri. Şi după a spus că pentru cuvinte jignitoare. De aia mi-a dat cartonaş galben. Ca să mă potolească. Cu mine în special nu acea ce să facă. Şi la meciul de Cupă a rămas cu o ură de nedescris împotriva noastră. A fost şi jucătorul meu. Mai ales când era la Mediaş, a venit şi s-a plâns că el nu mai vrea să stea şi să îl ajut să plece. 

Pentru asta vine şi înjură. E problema lui. Astea sunt ironii. Nu am treabă, nu intru în dispută cu adversarul. Nu intru în dispută cu banca adversă. A rămas de la finala Cupei cu acelaşi comportament", a spus Leo Grozavu după FCSB – Sepsi 1-1

Leo Grozavu acuză arbitrajul după FCSB – Sepsi 1-1

Leo Grozavu spune că echipa sa trebuia să primească un penalty. 

"Suficient de multă energie. Ca la fiecare meci. Îmi doresc foarte mult, acesta este felul meu de a mă manifesta. Trăiesc meciurile la intensitate maximă. Mai am voce, mai găsesc resurse. Nu pot să fiu nemulţumit, dar eu cred că am anihilat FCSB. Am reuşit să îi reducem 60 de minute să nu ajungă la poarta noastră. Au dat un gol din lovitură liberă, din păcate am visat la faza aia. 

Reclamă

Nu avem cum să ajungem în România să avem fotbal de calitate cu echipe protejate, cu arbitraje de maniera asta. Am avut un penalty clar. E a doua când mă elimină. Mi-a dat al doilea cartonaş galben la pauză", a mai spus Leo Grozavu. 

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și