Închide meniul

Leo Grozavu îl acuză pe Vali Creţu că l-a înjurat: "A rămas cu o ură de nedescris!" Acuze la adresa arbitrajului: "Echipe protejate! Am avut penalty clar!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 20:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Leo Grozavu îl acuză pe Vali Creţu că l-a înjurat: "A rămas cu o ură de nedescris!" Acuze la adresa arbitrajului: "Echipe protejate! Am avut penalty clar!"

Leo Grozavu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Vali Grozavu l-a acuzat şi el pe Vali Creţu că l-a înjurat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Creţu a avut nişte cuvinte nelalocul lor în timpul jocului şi eu la pauză i-am spus nişte lucruri. Şi el spune la pauză nişte lucruri. Şi după a spus că pentru cuvinte jignitoare. De aia mi-a dat cartonaş galben. Ca să mă potolească. Cu mine în special nu acea ce să facă. Şi la meciul de Cupă a rămas cu o ură de nedescris împotriva noastră. A fost şi jucătorul meu. Mai ales când era la Mediaş, a venit şi s-a plâns că el nu mai vrea să stea şi să îl ajut să plece. 

Pentru asta vine şi înjură. E problema lui. Astea sunt ironii. Nu am treabă, nu intru în dispută cu adversarul. Nu intru în dispută cu banca adversă. A rămas de la finala Cupei cu acelaşi comportament", a spus Leo Grozavu după FCSB – Sepsi 1-1

Leo Grozavu acuză arbitrajul după FCSB – Sepsi 1-1

Leo Grozavu spune că echipa sa trebuia să primească un penalty. 

"Suficient de multă energie. Ca la fiecare meci. Îmi doresc foarte mult, acesta este felul meu de a mă manifesta. Trăiesc meciurile la intensitate maximă. Mai am voce, mai găsesc resurse. Nu pot să fiu nemulţumit, dar eu cred că am anihilat FCSB. Am reuşit să îi reducem 60 de minute să nu ajungă la poarta noastră. Au dat un gol din lovitură liberă, din păcate am visat la faza aia. 

Reclamă

Nu avem cum să ajungem în România să avem fotbal de calitate cu echipe protejate, cu arbitraje de maniera asta. Am avut un penalty clar. E a doua când mă elimină. Mi-a dat al doilea cartonaş galben la pauză", a mai spus Leo Grozavu. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și