Închide meniul

FC Voluntari – Chindia Târgoviște 0-2. Daniel Popa și Florea o duc pe Chindia pe loc de play-off

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2020, 14:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

FC Voluntari – Chindia Târgoviște 0-2. Daniel Popa și Florea o duc pe Chindia pe loc de play-off

Hepta

Voluntari - Chindia, LIVE SCORE 19:30. Revine Mihai Teja

După trei meciuri fără victorie, Chindia a reușit să spargă gheața și s-a impus pe stadionul Anghel Iordănescu. A adunat astfel 19 puncte și a urcat pe locul 6 în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LIVE SCORE Voluntari – Chindia 0-2

Min. 90: Final de meci. Echipa din Trgovișite s-a impus cu 2-0 și a urcat pe loc de play-off

Min. 67: GOOOL Chindia! Florea marchează după o combinație cu Popa.

Min. 50: GOOOL Chindia! Daniel Popa a marcat cu o execuție de atacant pur-sânge. 

Min. 1: A început partida. 

Reclamă

ECHIPELE DE START:

Voluntari: Rîmniceanu – Cr. Costin, Balaur, C. Achim, Al.Vlad – Grădinaru, Varzim, De Lucas – I.Gheorghe, Mailat, Ad. Popa

Antrenor: Mihai Teja

Reclamă 4 / 0/3

Chindia: Aioani – Martac, Pițian, Iacob Căpușă -– Neguț, Dulca, Rață, D.Dumitrașcu – D. Popa, D. Florea

Antrenor: Emil Săndoi

Cele două formaţii au ajuns la trei etape fără victorie, dar Chindia poate urca pe locul 6 dacă se va impune, fiind la un singur punct de Viitorul, Botoşani şi Astra. 

De partea cealaltă, ilfovenii au fost loviţi recent de un focar de Covid-19, dar l-au "recuperat" pe antrenorul Mihai Teja, care va fi pe bancă pentru meciul cu Chindia. 

FC Voluntari – Chindia Târgoviște LIVE SCORE. Revine Mihai Teja

"A fost o perioadă grea pentru mine. Vreau să mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Matei Balș. Sunt niște oameni deosebiți, au avut grijă de mine și de fiecare pacient. Le mulțumesc din suflet pentru tot ce au făcut pentru mine. A fost o perioadă grea și ei sunt adevărații eroi și îngerii noștri", a spus Teja, înaintea meciului. 

”Ne dorim să câștigăm, a fost o perioadă grea, cu două săptămâni de inactivitate. Mă bucur că am revenit la ceea ce iubesc cel mai mult, fotbalul și meseria mea de antrenor. Va fi un meci dificil cu Chindia, între două echipe de la jumătatea clasamentului, așa că trei puncte vor conta enorm”, a mai spus Teja Mihai Teja.

FC Voluntari – Chindia Târgoviște LIVE SCORE. Echipele probabile

FC Voluntari (4-3-3): Lavin – Costin, Balaur, Armaș, Vlad – Anderson, De Lucas, I. Gheorghe – A. Popa, Jefte, Mailat

Reclamă

Chindia (4-4-2): Aioani – Martac, Iacob, Pițian, Căpușă – Neguț, M. Dulca, Rață, Dumitrașcu – D. Popa, D. Florea

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și