Închide meniul

Constantin Budescu, transferul de titlu al lui Mihai Rotaru, la Universitatea Craiova! Lovitură senzaţională pregătită de olteni

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2020, 9:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Constantin Budescu, transferul de titlu al lui Mihai Rotaru, la Universitatea Craiova! Lovitură senzaţională pregătită de olteni

Sport Pictures via Hepta

Constantin Budescu, aproape de Universitatea Craiova

Constantin Budescu, David Lazar, Valentin Gheorghe și Mihai Răduț sunt cei patru fotbalişti doriţi de Rotaru, susţine sport.ro. Din cauza problemelor de la club, aceştia pot ajunge chiar şi gratis la Craiova. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu (31 de ani) e cotat de transfermarkt.de la 2.4 milioane de euro şi a ajuns gratis la Astra, de la Al Shabab, în vara lui 2019. 

Constantin Budescu, aşteptat la Petrolul

Valeriu Răchită a anunţat un transfer surprinzător pentru Constantin Budescu. Răchită spune că acesta va veni la Petrolul, spre finalul carierei. Răchită e cel care l-a promovat pe Budi la prima echipă a "găzarilor".

"Budescu, vorbesc cu el tot timpul, e un băiat extraordinar. Se vede ce fotbal ştie, a dat pasă de gol. Budescu va veni la Petrolul. Cândva, la iarnă, la vară, anul viitor, tot la Petrolul va veni. 

E un jucător care iubeşte clubul. Cu mine, fără mine, va veni la Petrolul. Hamza nu a venit fără mine? Deşi, dacă îţi arăt nişte mesaje, tati-tata. Budescu va veni!” a spus Răchită pentru Ploieşti TV.

Reclamă

Budescu a câştigat singurele două trofee ale carierei, alături de Astra. El şi-a adjudecat Cupa şi Supercupa României, în 2014. 

"Budescu, la 16 ani, în 2006 m-am dus şi am văzut un meci de copii şi juniori la Vega şi mi-a sărit în ochi un copil. Zic: Când mai au copiii meci?

Vreau să merg şi săptămâna viitoare. Când l-am văzut, la fel, era trei clase peste ei. Zic, să vină de luni la antrenamente…Păi, are doar 16 ani! Şi ce dacă are doar atât. Să vină la antrenamente. La 16 ani şi câteva luni l-am băgat pe Budescu la meciul cu Otopeni. L-am debutat în Liga 1”, a mai spus Valeriu Răchită.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și