Închide meniul

Dan Petrescu a dat cărțile pe față! De ce a plecat de la CFR și unde va merge după despărțirea de ardeleni

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 11:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Dan Petrescu a dat cărțile pe față! De ce a plecat de la CFR și unde va merge după despărțirea de ardeleni

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dan Petrescu a plecat de la CFR

Petrescu a anunța că el și CFR au reziliat de comun acord contractul și a ținut să le mulțumescă atât conducătorilor, cât și jucătorilor. ”Bursucul” susține că a luat decizia de a pleca de la club pentru binele echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu nu duce lipsă de oferte, fiind dorit insistent de Al Nasr Riad. Arabii îl ademenesc cu un salariu astronomic de 2.500.000 de euro.

Dan Petrescu a anunțat de ce a plecat de la CFR

Din păcate, am de făcut un anunț. Aș vrea să opresc toate speculațiile care apar în presă. Împreună cu clubul am decis azi rezilierea contractului pe cale amiabilă, ca să opresc orice speculație. 

Nu am fost demis și nici nu mi-am dat demisia. Cred că e mai bine pentru club, pentru jucători, pentru mine ca în acest moment fiecare să meargă pe drumul lui.

Aș vrea să mulțumesc clubului CFR Cluj pentru acești trei ani minunați. Sunt mândru și fericit de tot ce am făcut aici. Aș vrea să mulțumesc patronului de la CFR Cluj, care a avut încredere în mine și m-a ajutat în toate momentele, indiferent dacă au fost bune sau rele.

Reclamă

Aș vrea să le mulțumesc tuturor jucătorilor, care au fost minunați în acești trei ani. Eu, cum se știe, sunt un antrenor mai dificil și au reușit să mă suporte așa de mult. Nu în ultimul rând, le mulțumesc fanilor lui CFR Cluj, care au crezut și m-au ajutat în acești trei ani fantastici.

Dan Petrescu vrea să-și ia vacanță după despărțirea de CFR

Mi-am scris mai multe aici, că n-aș vrea să uit ceva. Viața merge înainte. Eu plec cu capul sus de la Cluj. Sunt fericit de ceea ce am realizat. Într-o zi, sper să mă întorc să antrenez, de ce nu? 

Încă sunt tânăr, cred că mai pot antrena. Îmi doresc o vacanță, o minivacanță. În același timp, sunt un antrenor liber, care, clar, dacă apare o ofertă de nerefuzat mâine, la cum mă cunosc eu pe mine, e posibil s-o accept.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai important e să mă liniștesc și să mă gândesc la mine. În ultima perioadă, cred că am dat mai mult clubului decât mie și familiei. 

Am stat foarte mult la club, nici în pandemia n-am fost plecat din Cluj. De aceea cred că merit o vacanță. Urez succes echipei în campionat și în Europa League să se califice mai departe”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și