Închide meniul

VIDEO EXCLUSIV | Edi Iordănescu a rupt tăcerea! De ce a refuzat Astra și răspunsul pentru Dani Coman: ”O prietenie nu poți să o legi de un refuz profesional”

Silviu Corneanu Publicat: 13 noiembrie 2020, 10:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
VIDEO EXCLUSIV | Edi Iordănescu a rupt tăcerea! De ce a refuzat Astra și răspunsul pentru Dani Coman: ”O prietenie nu poți să o legi de un refuz profesional”

AS.ro

Edi Iordănescu a luat titlul cu CFR și a plecat

Iordănescu este convins că în cele din urmă lui Dani Coman îi va trece supărarea pe el și susține că președintele giurgiuvenilor este unul dintre motivele pentru care a acceptat să discute cu Astra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu susține că nu s-a speriat de poziția pe care o ocupă echipa în clasament, iar principalul motiv pentru care a refuzat Astra în ultimul moment este legat de implicarea lui Ioan Niculae la echipă, din punct de vedere financiar, fiind bine cunoscute problemele cu banii de la giurgiuveni.

Edi Iordănescu: ”În ziua în care mi s-a născut copilul, m-am întâlnit cu Dani Coman”

La început am fost un pic reticient, era un mediu pe care-l cunosc, chiar dacă sunt dificultăți, am luat în calcul din ce în ce mai serios. M-am gândit că sunt și acasă, e un mediu pe care-l pot controla. Principalele motive pentru care am luat în calcul oferta au fost Dani Coman, care este prietenul meu, chiar dacă acum este supărat, îi va trece, trebuie să-i treacă pentru că este vorba de cariera mea și de viața mea, iar al doilea a fost Bogdan Mara, sunt sigur că va aduce plus valoare la echipă, iar în al treilea rând grupul de jucători. 

Recunosc că la presiunile pe care le-au făcut am luat în calcul foarte mult să merg. Mi-am dat seama că mă doresc foarte mult. Din păcate, lucrurile au evoluat într-o direcție pe care eu nu o așteptam, atât sportiv, cât și nu numai. Lucrurile astea m-au făcut ca în final să analizez și să iau această decizie. 

În ziua în care s-a născut copilul meu, eu m-am întâlnit cu Dani, cu Mara și cu secundul meu, și le-am explicat de ce am ales asta, nu printr-un mesaj cum a zis el, la supărare. Lucrul pe care mi-l asum și mi-l reproșez este că m-a așteptat această perioadă, în rest i-am explicat. 

Reclamă

Edi Iordănescu a explicat de ce a refuzat Astra

Am simțit că nu pot ajuta atât de mult pe cât mi-aș fi dorit eu, pentru performanța la care eu mi-aș fi dorit să merg cu echipa. Sunt sigur că în timp o să-i treacă supărarea. O prietenie nu poți să o legi de un refuz profesional. Știam problemele financiare, nu e ușor. 

Eu cred că Astra are mult mai multă nevoie de patronul ei, de domnul Niculae, decât de antrenor. Are nevoie de el lângă echipă, asta este marea problemă la Astra, restul sunt detalii multe de discutat și motivele pe care le-am pus în balanță și am refuzat”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Edi Iordănescu a mai antrenat Astra o dată

Când am luat echipa atunci am avut cel mai mic plafon financiar din istoria clubului. Am reușit să intrăm în play-off. A fost o experiență care m-a ajutat la dezvoltarea mea personală. 

Reclamă 4 / 0/3

M-a bucurat faptul că Astra s-a gândit din nou la mine, înseamnă că munca mea a fost apreciată. 

Am plecat din cauza unor probleme pe care nu vreau să le dezvolt, mi-aș dorit să rămân. Eu am plecat din cauza unor situații care nu au ținut de mine”, a mai spus Edi Iordănescu.

VIDEO cu Edi Iordănescu

 

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și