Închide meniul

VIDEO EXCLUSIV | Edi Iordănescu a rupt tăcerea! De ce a refuzat Astra și răspunsul pentru Dani Coman: ”O prietenie nu poți să o legi de un refuz profesional”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 13 noiembrie 2020, 10:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

VIDEO EXCLUSIV | Edi Iordănescu a rupt tăcerea! De ce a refuzat Astra și răspunsul pentru Dani Coman: ”O prietenie nu poți să o legi de un refuz profesional”

AS.ro

Edi Iordănescu a luat titlul cu CFR și a plecat

Iordănescu este convins că în cele din urmă lui Dani Coman îi va trece supărarea pe el și susține că președintele giurgiuvenilor este unul dintre motivele pentru care a acceptat să discute cu Astra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu susține că nu s-a speriat de poziția pe care o ocupă echipa în clasament, iar principalul motiv pentru care a refuzat Astra în ultimul moment este legat de implicarea lui Ioan Niculae la echipă, din punct de vedere financiar, fiind bine cunoscute problemele cu banii de la giurgiuveni.

Edi Iordănescu: ”În ziua în care mi s-a născut copilul, m-am întâlnit cu Dani Coman”

La început am fost un pic reticient, era un mediu pe care-l cunosc, chiar dacă sunt dificultăți, am luat în calcul din ce în ce mai serios. M-am gândit că sunt și acasă, e un mediu pe care-l pot controla. Principalele motive pentru care am luat în calcul oferta au fost Dani Coman, care este prietenul meu, chiar dacă acum este supărat, îi va trece, trebuie să-i treacă pentru că este vorba de cariera mea și de viața mea, iar al doilea a fost Bogdan Mara, sunt sigur că va aduce plus valoare la echipă, iar în al treilea rând grupul de jucători. 

Recunosc că la presiunile pe care le-au făcut am luat în calcul foarte mult să merg. Mi-am dat seama că mă doresc foarte mult. Din păcate, lucrurile au evoluat într-o direcție pe care eu nu o așteptam, atât sportiv, cât și nu numai. Lucrurile astea m-au făcut ca în final să analizez și să iau această decizie. 

În ziua în care s-a născut copilul meu, eu m-am întâlnit cu Dani, cu Mara și cu secundul meu, și le-am explicat de ce am ales asta, nu printr-un mesaj cum a zis el, la supărare. Lucrul pe care mi-l asum și mi-l reproșez este că m-a așteptat această perioadă, în rest i-am explicat. 

Reclamă

Edi Iordănescu a explicat de ce a refuzat Astra

Am simțit că nu pot ajuta atât de mult pe cât mi-aș fi dorit eu, pentru performanța la care eu mi-aș fi dorit să merg cu echipa. Sunt sigur că în timp o să-i treacă supărarea. O prietenie nu poți să o legi de un refuz profesional. Știam problemele financiare, nu e ușor. 

Eu cred că Astra are mult mai multă nevoie de patronul ei, de domnul Niculae, decât de antrenor. Are nevoie de el lângă echipă, asta este marea problemă la Astra, restul sunt detalii multe de discutat și motivele pe care le-am pus în balanță și am refuzat”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Edi Iordănescu a mai antrenat Astra o dată

Când am luat echipa atunci am avut cel mai mic plafon financiar din istoria clubului. Am reușit să intrăm în play-off. A fost o experiență care m-a ajutat la dezvoltarea mea personală. 

Reclamă 4 / 0/3

M-a bucurat faptul că Astra s-a gândit din nou la mine, înseamnă că munca mea a fost apreciată. 

Am plecat din cauza unor probleme pe care nu vreau să le dezvolt, mi-aș dorit să rămân. Eu am plecat din cauza unor situații care nu au ținut de mine”, a mai spus Edi Iordănescu.

VIDEO cu Edi Iordănescu

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și