Închide meniul

Denis Alibec îl poate lăsa cu ochii în soare pe Şumudică. Atacantul Astrei, aproape de un transfer în Ungaria. "Pare a fi o mutare bună"

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 septembrie 2020, 21:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
Denis Alibec îl poate lăsa cu ochii în soare pe Şumudică. Atacantul Astrei, aproape de un transfer în Ungaria. "Pare a fi o mutare bună"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Denis Alibec, în negocieri avansate cu Ferencvaros

Alibec este în negocieri cu campioana Ungariei, care tocmai a produs surpriza în Champions League. A eliminat-o pe Dinamo Zagreb, scor 2-1, şi este la un pas de faza grupelor. Trebuie să o elimine şi pe Molde pentru a-şi îndeplini obiectivul şi a primi milioanele de euro de la UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, dorit de Ferencvaros

Denis Alibec este aproape de a intra în ultimele şase luni de contract. Conform Look Sport, jucătorul Astrei este atras de mirajul Ligii Campionilor şi e dispus să accepte oferta maghiarilor. Cosmin Contra a comentat posibilul transfer.

"Este clar, depinde ce îşi doreşte el. Ar juca în play-off-ul Champions League, într-o cupă europeană si probabil de aia a fost făcută această ofertă. Am vazut surpriza făcută de Ferencvaros şi probabil că îşi doreşte să joace în grupele Ligii. Pare a fi o mutare bună", a declarat antrenorul lui Dinamo.

De altfel, Bogdan Andone i-a transmis un ultimatum lui Denis Alibec. Tehnicianul Astrei îşi doreşte ca golgheterul giurgiuvenilor să îşi decidă cât mai repede viitorul.

Denis își dorește foarte mult să marcheze la fiecare meci. Trebuie să rămână concentrat. Dacă își dorește să plece, să își rezolve situația, e păcat de calitatea lui fotbalistică. Dacă n-are continuitate, nici la echipa națională nu va avea evoluțiile dorite.

Reclamă

Să se liniștească, să se găsească o soluție. Să fie cu capul aici și să aibă realizări și goluri, așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut”, a declarat Bogdan Andone la finalul meciului cu CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și