Închide meniul

Dinamo, economie de un milion de euro! Ionuţ Serban, convins să rămână alături de "câini"

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 august 2020, 13:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Dinamo, economie de un milion de euro! Ionuţ Serban, convins să rămână alături de "câini"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ionuţ Şerban în semifinala Cupei cu FCSB

El ar urma să se prezinte la reunirea lotului, pentru ca mai apoi să poarte o discuţie decisivă cu Bogdan Bălănescu referitoare la rămânerea în Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum se ştie de multă vreme, înţelegerea pentru jucătorul cedat la Dinamo de Vasile Şiman conţine o clauză unică: dacă Dinamo se desparte de el din orice motiv, Şiman primeşte un milion de euro.

Ionuţ Şerban vrea să rămână în Ştefan cel Mare

Ionuţ Şerban a primit promisiuni pentru mai multe şanse în sezonul viitor, antrenorul Gigi Mulţescu fiind unul dintre cei care şi-au dorit ca jucătorul să rămână.

"Eu sper să ne înţelegem. Am ţinut legătura cu conducerea clubului şi sunt deschis ideii de a continua cu Dinamo. 

Vreau să avem rezultate mult, mult mai bune în viitorul sezon fiindcă suntem Dinamo şi cred că putem să facem acest lucru", a declarat Şerban conform Gazetei Sporturilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și