Închide meniul

Dinamo, economie de un milion de euro! Ionuţ Serban, convins să rămână alături de "câini"

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 august 2020, 13:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Dinamo, economie de un milion de euro! Ionuţ Serban, convins să rămână alături de "câini"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ionuţ Şerban în semifinala Cupei cu FCSB

El ar urma să se prezinte la reunirea lotului, pentru ca mai apoi să poarte o discuţie decisivă cu Bogdan Bălănescu referitoare la rămânerea în Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum se ştie de multă vreme, înţelegerea pentru jucătorul cedat la Dinamo de Vasile Şiman conţine o clauză unică: dacă Dinamo se desparte de el din orice motiv, Şiman primeşte un milion de euro.

Ionuţ Şerban vrea să rămână în Ştefan cel Mare

Ionuţ Şerban a primit promisiuni pentru mai multe şanse în sezonul viitor, antrenorul Gigi Mulţescu fiind unul dintre cei care şi-au dorit ca jucătorul să rămână.

"Eu sper să ne înţelegem. Am ţinut legătura cu conducerea clubului şi sunt deschis ideii de a continua cu Dinamo. 

Vreau să avem rezultate mult, mult mai bune în viitorul sezon fiindcă suntem Dinamo şi cred că putem să facem acest lucru", a declarat Şerban conform Gazetei Sporturilor.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și