Închide meniul

Cristi Dumitru: "Nu am iubită!" Puştiul de la FCSB a făcut un meci uriaş, cu gol şi assist. "Mi-am dorit de mic să joc în derby"

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2020, 19:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Cristi Dumitru: "Nu am iubită!" Puştiul de la FCSB a făcut un meci uriaş, cu gol şi assist. "Mi-am dorit de mic să joc în derby"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristi Dumitru, erou în derby

Ultimul, preferatul lui Mihai Stoica, a marcat un gol superb după o pasă perfectă a portarului Andrei Vlad. Jucătorul de 18 ani şi-a trecut în cont şi un assist la reuşita lui Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Trebuie să rămân modest şi să fac mai mult. Mi-am dorit de mic să joc în derby şi am reuşit să marchez. Am condus meciul de la un cap la altul. Putea fi scorul mai mare la pauză. 

Va fi o finală deschisă, cu Sepsi. Am dat tot ce am putut. Nu cred că Dinamo mai revine. Colegii de pe bancă mi-au spus că voi marca când intru. Nu am iubită", a spus Dumitru după meci. 

Dumitru, pariul lui Mihai Stoica

”Mi-aș dori foarte mult să-l readucem pe Cristi Dumitru. Cred foarte mult în el, a primit puține minute la Clinceni, fără să le reproșez ceva celor de acolo. Nu e normal ca un copil de 18 ani doar să se antreneze.

Mai bine joacă la echipa a doua la noi și face apoi pasul la prima. Cristi este un jucător de profilul lui Kun Aguero, fotbalist de care o să mai auziți și o să mă citați”, declara Mihai Stoica, la Digi Sport, în ianuarie.

Reclamă

Se conturează o finală a Cupei României Sepsi – FCSB

În prima semifinală, Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus, miercuri, acasă, cu scorul de 5-1, în faţa echipei Poli Iaşi.

Manşa retur a semifinalelor este programată peste două săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
Vezi toate știrile
Citește și