Închide meniul

Cristi Dumitru: "Nu am iubită!" Puştiul de la FCSB a făcut un meci uriaş, cu gol şi assist. "Mi-am dorit de mic să joc în derby"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2020, 19:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Cristi Dumitru: "Nu am iubită!" Puştiul de la FCSB a făcut un meci uriaş, cu gol şi assist. "Mi-am dorit de mic să joc în derby"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristi Dumitru, erou în derby

Ultimul, preferatul lui Mihai Stoica, a marcat un gol superb după o pasă perfectă a portarului Andrei Vlad. Jucătorul de 18 ani şi-a trecut în cont şi un assist la reuşita lui Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Trebuie să rămân modest şi să fac mai mult. Mi-am dorit de mic să joc în derby şi am reuşit să marchez. Am condus meciul de la un cap la altul. Putea fi scorul mai mare la pauză. 

Va fi o finală deschisă, cu Sepsi. Am dat tot ce am putut. Nu cred că Dinamo mai revine. Colegii de pe bancă mi-au spus că voi marca când intru. Nu am iubită", a spus Dumitru după meci. 

Dumitru, pariul lui Mihai Stoica

”Mi-aș dori foarte mult să-l readucem pe Cristi Dumitru. Cred foarte mult în el, a primit puține minute la Clinceni, fără să le reproșez ceva celor de acolo. Nu e normal ca un copil de 18 ani doar să se antreneze.

Mai bine joacă la echipa a doua la noi și face apoi pasul la prima. Cristi este un jucător de profilul lui Kun Aguero, fotbalist de care o să mai auziți și o să mă citați”, declara Mihai Stoica, la Digi Sport, în ianuarie.

Reclamă

Se conturează o finală a Cupei României Sepsi – FCSB

În prima semifinală, Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus, miercuri, acasă, cu scorul de 5-1, în faţa echipei Poli Iaşi.

Manşa retur a semifinalelor este programată peste două săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și