Închide meniul

Protocolul anunţat de Răzvan Burleanu pentru a avea fani la meciuri. "La fiecare loc ocupat, vei avea 12 locuri lăsate libere"

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 17:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Protocolul anunţat de Răzvan Burleanu pentru a avea fani la meciuri. "La fiecare loc ocupat, vei avea 12 locuri lăsate libere"

Răzvan Burleanu, pus la zid după ce l-a umilit pe Ladislau Boloni

Profimedia

"Totul depinde de accesul suporterilor pe stadion. Dacă ni se va permite să avem oameni la meci, atunci ne dorim să mergem la Craiova. Apoi, colegii din Comisia Medicală au lucrat pe un protocol care trebuie respectat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu susţinem ca 500 de spectatori să fie pe stadion, vrem 10% din capacitatea stadioanelor, în baza unui protocol foarte bine stabilit. La fiecare loc ocupat, vei avea 12 locuri lăsate libere.

Burleanu: Nu vrem ca 500 de înşi să fie la un loc

Biletul nu va fi cumpărat de la stadion, ci printr-un sistem electronic şi va fi printat acasă. Noi oferim sprijinul, iar prioritatea noastră e asigurarea celor mai bune condiţii! Nu vrem ca 500 de fani să fie la un loc. Si partea de mâncare şi de băuturi de pe stadion e foarte bine reglementată", a spus Burleanu. 

Federaţia Română de Fotbal îşi doreşte să se permită accesul a până la 5000 de fani la meciurile din Liga 1. Anunţul a fost făcut de secretarul general al LPF.

"S-a discutat despre spectatori, iar în următoarele două saptamâni am putea face o evaluare. În iulie se poate vorbi şi de suporteri pe stadioane. Federaţia a venit cu o propunere interesantă, mai exact accesul a 10% din capacitatea stadionului.

Reclamă

Se va o evaluare după două săptămâni, în functie de cum va fi aplicat protocolul actual. Vorbim totuşi de 5000 de oameni pe Arena Naţională. Trebuie să vedem dacă şi cluburile gazdă au capacitatea de a asigura respectarea protocolului medical", a declarat Justin Ştefan.
 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și