Închide meniul

Le scade Gigi Becali cota lui Man şi Coman?! "Dacă unul dintre ei era la CFR, lucrurile puteau să fie diferite"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 iunie 2020, 5:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Le scade Gigi Becali cota lui Man şi Coman?! "Dacă unul dintre ei era la CFR, lucrurile puteau să fie diferite"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man şi Florinel Coman sunt perlele lui Gigi Becali

Fostul fundaş al celor de la FCSB e de părere că cei doi aveau nevoie de un parcurs cât mai lung în Europa, dar şi meciuri la echipa naţională. FCSB a ratat în ultimii doi ani calificarea în grupele Europa League. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Geraldo mai spune că Man sau Coman puteau valora zeci de milioane dacă jucau la CFR Cluj. Campioana României a avut un parcurs remarcabil în Europa League, fiind eliminată greu în 16-imile competiţiei de Sevilla. 

"În momentul ăsta, greu. Steaua (n.r. – actuala FCSB) trebuie să joace în competiţii europene, iar echipa naţională trebuie să joace bine. Pentru a vedea jucătorii jucând împotriva unor jucători de nivel diferit. Dacă Steaua (n.r. – actuala FCSB) joacă doar pe plan naţional, e mult mai greu. În campionatul acesta nu se vede cu adevărat valoarea jucătorilor. 

Nu, nu cred în astea (n.r. – ofertele pe sume de zeci de milioane de euro pentru Man şi Coman). Dacă unul dintre ei era la CFR, lucrurile puteau să fie diferite. Vedeam cu adevărat valoarea lor", a declarat Geraldo Alves la Telekomsport

Preţul lui Florinel Coman a explodat din nou

Florinel Coman nu pleacă la Galatasaray. Gigi Becali vrea acum 20 de milioane de euro pentru perla sa de la FCSB. Noul preţ i se pare exagerat lui Giovanni Becali.

Reclamă
Reclamă 4

"Eu n-am vorbit nici cu Fatih Terim, nici cu nimeni de la Galatasaray. Adică, nu am vorbit de Coman. Galatasaray nu dă bani de transferuri, ei au probleme cu banii", a declarat Ioan Becali pentru AntenaSport.

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:59

Când şi la ce oră va juca România în optimile de finală la EURO 2024

21:50

Marca, după calificarea României în „optimile” EURO 2024: „Blat ascuns”. Reacția presei internaționale

21:48

Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu, după calificarea României în optimi la EURO 2024: „Aţi adus încă o dată bucurie românilor!”

21:36

„Performanță mare!” Mircea Sandu, prima reacție după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024! Cum a trăit meciul

21:32

Edi Iordănescu, reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Suntem mândri că suntem români!”

21:28

Răzvan Marin, mesaj superb pentru fanii echipei naționale după Slovacia – România 1-1: „Am făcut milioane de români fericiți”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și