Închide meniul

Le scade Gigi Becali cota lui Man şi Coman?! "Dacă unul dintre ei era la CFR, lucrurile puteau să fie diferite"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 iunie 2020, 5:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Le scade Gigi Becali cota lui Man şi Coman?! "Dacă unul dintre ei era la CFR, lucrurile puteau să fie diferite"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man şi Florinel Coman sunt perlele lui Gigi Becali

Fostul fundaş al celor de la FCSB e de părere că cei doi aveau nevoie de un parcurs cât mai lung în Europa, dar şi meciuri la echipa naţională. FCSB a ratat în ultimii doi ani calificarea în grupele Europa League. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Geraldo mai spune că Man sau Coman puteau valora zeci de milioane dacă jucau la CFR Cluj. Campioana României a avut un parcurs remarcabil în Europa League, fiind eliminată greu în 16-imile competiţiei de Sevilla. 

"În momentul ăsta, greu. Steaua (n.r. – actuala FCSB) trebuie să joace în competiţii europene, iar echipa naţională trebuie să joace bine. Pentru a vedea jucătorii jucând împotriva unor jucători de nivel diferit. Dacă Steaua (n.r. – actuala FCSB) joacă doar pe plan naţional, e mult mai greu. În campionatul acesta nu se vede cu adevărat valoarea jucătorilor. 

Nu, nu cred în astea (n.r. – ofertele pe sume de zeci de milioane de euro pentru Man şi Coman). Dacă unul dintre ei era la CFR, lucrurile puteau să fie diferite. Vedeam cu adevărat valoarea lor", a declarat Geraldo Alves la Telekomsport

Preţul lui Florinel Coman a explodat din nou

Florinel Coman nu pleacă la Galatasaray. Gigi Becali vrea acum 20 de milioane de euro pentru perla sa de la FCSB. Noul preţ i se pare exagerat lui Giovanni Becali.

Reclamă
Reclamă 4

"Eu n-am vorbit nici cu Fatih Terim, nici cu nimeni de la Galatasaray. Adică, nu am vorbit de Coman. Galatasaray nu dă bani de transferuri, ei au probleme cu banii", a declarat Ioan Becali pentru AntenaSport.

Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

16:00

Turcia – Georgia, LIVE TEXT, 19:00! Primul meci din istorie pentru Georgia, la EURO! Echipele probabile

15:51

LIVE TEXTCorvinul îşi află acum adversara din turul 1 preliminar al Europa League!

15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și