Închide meniul

Harlem Gnohere a luat-o peste picior pe CFR Cluj. Atacantul lui FCSB, amuzat de stilul lui Dan Petrescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2020, 13:42

Reclamă
Harlem Gnohere a luat-o peste picior pe CFR Cluj. Atacantul lui FCSB, amuzat de stilul lui Dan Petrescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Harlem Gnohere, atac la CFR Cluj

Atacantul de la FCSB a discutat cu fanii pe contul său de instagram. Francezul s-a descătușat atunci când a fost adus jocul prestat de liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harlem Gnohere l-a "taxat" pe Dan Petrescu

Gnohere nu este deloc impresionat de modul în care gruparea din Gruia a reușit să câștige titlul în ultimii doi ani. Veteranul de 32 de ani chiar a criticat stilul ales de Dan Petrescu.

"Cum joacă CFR… Mingea pentru Arlauskis, bum…direct pentru Traore, care are 2 metri și 90, apoi, la fel, mingea pentru Djokovic, bătaie, bătaie, bum…direct la Traore și gol, așa este jocul lor!", a reacționat vârful vicecampioanei.

FCSB a marcat o singură dată în ultimele cinci dispute cu CFR Cluj. Harlem Gnohere are 58 de goluri în campionatul României, dar numai de trei ori a punctat în poarta ardelenilor.

Dacă meciurile din Liga 1 nu ar fi fost suspendate, primele două clasate ar fi avut derby chiar săptămâna viitoare. CFR Cluj are patru puncte avans față de FCSB.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și