Închide meniul

Neymar – Cristiano Ronaldo – Mbappe, atacul letal al lui PSG! "Vreau să joc alături de Cristiano"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 6:52 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

Neymar – Cristiano Ronaldo – Mbappe, atacul letal al lui PSG! "Vreau să joc alături de Cristiano"

ProfimediaImages

Neymar, declaraţii inedite despre Cristiano Ronaldo

"Vreau să joc alături de Cristiano Ronaldo. Am evoluat pănă acum alături de jucători mari precum Lionel Messi sau Kylian Mbappe, dar nu am jucat niciodată alături de el", a spus Neymar, citat de GQ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, situaţie critică la Juventus

Trecerea lui Cristiano Ronaldo la PSG, în această vară, nu ar fi una imposibilă. Asta dacă ţinem cont de o mare problemă cu care se confruntă Juventus. Bianconerii au şanse din ce în ce mai mici să mai prindă ultimul loc de Liga Campionilor şi e greu de crezut că lusitanul ar accepta să evolueze în altă competiţie. 

Cu doar trei etape rămase de disputat, Juventus e pe poziţia a cincea, la trei puncte de Atalanta şi Milan şi la o patru de locul 4, ocupat de Napoli, care are şi un meci mai mult disputat. La prima vedere, doar pe napoletani ar mai avea şanse "Bătrâna Doamnă" să îi depăşească.

Dar trebuie ţinut cont şi de faptul că, la egalitate de puncte, Juve are golaveraj inferior. La acest capitol, bianconerii stau mai rău şi în cazul în care vor termina cu acelaşi număr de puncte cu Atalanta sau Milan.

Nu în ultimul rând, în ultimele trei etape, Juve va juca în deplasare cu Sassuolo şi Bologna, dar, cel mai important, la Torino, cu Inter. Chiar dacă sunt deja campioni, rivalii piemontezilor vor da totul pentru a-i încurca pe bianconeri. Cel mai probabil, Conte nu a uitat de scandalul incredibil avut cu Andrea Agnelli, în timpul meciului dintre Juventus şi Inter (0-0), care a dus la calificarea juventinilor în finala Cupei Italiei.

Reclamă

Neymar, contract uriaş cu PSG

Neymar a sărbătorit noul contract cu o postare specială pe rețelele de socializare. "Istoria continuă. Haide Paris!", a scris Neymar, alături de o fotografie cu el și tricoul lui PSG.

În mod incredibil, Neymar a acceptat un salariu mai mic ca să rămână la PSG. Până acum, starul brazilian câștiga 36 de milioane de euro/an, net.

După prelungire, Neymar va avea un salariu de "numai" 30 de milioane de euro/an, net, scrie L'Equipe. Există o serie de bonusuri, în funcție de performanțe. Câștigarea Champions League îi va aduce acestuia o avere.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și