Închide meniul

Neymar – Cristiano Ronaldo – Mbappe, atacul letal al lui PSG! "Vreau să joc alături de Cristiano"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 6:52 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

Neymar – Cristiano Ronaldo – Mbappe, atacul letal al lui PSG! "Vreau să joc alături de Cristiano"

ProfimediaImages

Neymar, declaraţii inedite despre Cristiano Ronaldo

"Vreau să joc alături de Cristiano Ronaldo. Am evoluat pănă acum alături de jucători mari precum Lionel Messi sau Kylian Mbappe, dar nu am jucat niciodată alături de el", a spus Neymar, citat de GQ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, situaţie critică la Juventus

Trecerea lui Cristiano Ronaldo la PSG, în această vară, nu ar fi una imposibilă. Asta dacă ţinem cont de o mare problemă cu care se confruntă Juventus. Bianconerii au şanse din ce în ce mai mici să mai prindă ultimul loc de Liga Campionilor şi e greu de crezut că lusitanul ar accepta să evolueze în altă competiţie. 

Cu doar trei etape rămase de disputat, Juventus e pe poziţia a cincea, la trei puncte de Atalanta şi Milan şi la o patru de locul 4, ocupat de Napoli, care are şi un meci mai mult disputat. La prima vedere, doar pe napoletani ar mai avea şanse "Bătrâna Doamnă" să îi depăşească.

Dar trebuie ţinut cont şi de faptul că, la egalitate de puncte, Juve are golaveraj inferior. La acest capitol, bianconerii stau mai rău şi în cazul în care vor termina cu acelaşi număr de puncte cu Atalanta sau Milan.

Nu în ultimul rând, în ultimele trei etape, Juve va juca în deplasare cu Sassuolo şi Bologna, dar, cel mai important, la Torino, cu Inter. Chiar dacă sunt deja campioni, rivalii piemontezilor vor da totul pentru a-i încurca pe bianconeri. Cel mai probabil, Conte nu a uitat de scandalul incredibil avut cu Andrea Agnelli, în timpul meciului dintre Juventus şi Inter (0-0), care a dus la calificarea juventinilor în finala Cupei Italiei.

Reclamă

Neymar, contract uriaş cu PSG

Neymar a sărbătorit noul contract cu o postare specială pe rețelele de socializare. "Istoria continuă. Haide Paris!", a scris Neymar, alături de o fotografie cu el și tricoul lui PSG.

În mod incredibil, Neymar a acceptat un salariu mai mic ca să rămână la PSG. Până acum, starul brazilian câștiga 36 de milioane de euro/an, net.

După prelungire, Neymar va avea un salariu de "numai" 30 de milioane de euro/an, net, scrie L'Equipe. Există o serie de bonusuri, în funcție de performanțe. Câștigarea Champions League îi va aduce acestuia o avere.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Neymar îi face lobby lui Cristiano Ronaldo
  • CR7 ar putea pleca de la Juventus

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și