Închide meniul

Levante – Barcelona 3-3 | Meciul nebun care îi poate costa titlul pe catalani. ”Am comis multe erori și nu doar acum!” Cum arată clasamentul din La Liga

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 22:44 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

Reclamă
Levante – Barcelona 3-3 | Meciul nebun care îi poate costa titlul pe catalani. ”Am comis multe erori și nu doar acum!” Cum arată clasamentul din La Liga

profimediaimages

Levante - Bareclona 3-3, în etapa a 36-a din La Liga. Lionel Messi a marcat unul dintre golurile oaspeților

Barcelona a condus de două ori pe terenul micuței echipe din Valencia: cu 2-0 și 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi (25) și Pedri (34) au marcat singurele goluri înainte de pauză. Argentinianul a ajuns la 29 de goluri în actuala ediție de campionat.

Repriza secundă a fost însă dramatică. Într-un interval de doar trei minute (57 și 59), gazdele au restabilit egalitatea prin Melero și Morales.

Levante – Barcelona 2-2. Atletico se poate distanța la 4 puncte

Dembele (64) a părut să aducă liniștea pentru Barca. Francezul, care a pasat și la reușita lui Pedri, a făcut 3-2, dar nu a fost de ajuns.

Sergio Leon (83) a stabilit scorul final: 3-3. Barcelona a irosit două puncte uriașe. În loc să fie lider și să mute presiunea pe Atletico și pe Real, aproape că a ieșit din lupta la titlu.

Reclamă

Unul dintre liderii echipei, Sergio Busquets, care a jucat cu o mască pe față în urma accidentării din meciul cu Atletico, a declarat că ”titlul este aproape jucat”. Acesta a adăugat, citat de sport.es, că ”sunt foarte puține opțiuni pentru că au rămas foarte puține puncte în joc. Am comis mult erori și nu doar în această partidă”.

Cum arată clasamentul și programul din La Liga

În acest moment, catalanii pe locul 2. Au jucat 36 de meciuri și au 76 de puncte. Liderul Atletico are 35 de meciuri și 77 de puncte, iar Real Madrid, 35 de meciuri și 75 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Etapa a 36-a
Atletico Madrid – Real Sociedad
Granada – Real Madrid

Etapa a 37-a
Athletic Bilbao – Real Madrid
Atletico Madrid – Osasuna
Barcelona – Celta Vigo

Etapa a 38-a
Eibar – Barcelona
Real Madrid – Villareal
Valladolid – Atletico Madrid

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și