Închide meniul
Video

iFight, miercuri, 12 mai, pe Antena 1 | "Bombardierul" Pascu l-a chemat în România pe Conor McGregor. "După iUmor o să-ţi iei omor!" :)

Antena Sport Publicat: 5 mai 2021, 18:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:16

Reclamă

Ion Pascu îl aşteaptă după pandemie şi pe prietenul McGregor la galele lui din România. El i-a pregătit şi o surpriză superstarului alături de care s-a antrenat în Irlanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Bombardierul" Pascu, invitaţie specială pentru Conor McGregor

"L-am şi invitat şi e posibil ca, în viitor, să vină şi în România. (Reporter: Unde l-ai duce prima dată?) Îl duc într-un pub, să se simtă ca acasă!", a declarat Ion Pascu în exclusivitate pentru AS.ro.  

Pascu se va bate cu fiara Ucrainei, Maksim Sergeev, miercuri, pe 12 mai, la Antena 1, după iUmor.

"Bombardierul" Pascu: După iUmor o să-ţi iei omor. Sau ceva de genul! 

Reporter: Care e gluma preferată a lui Ion Pascu?
"Bombardierul" Pascu: Treaba e bună! Bagi bumbac şi iese lână! 

Reclamă

Reporter: Cum l-ai da pe spate pe Cheloo de la iUmor? 
"Bombardierul" Pascu: Îl dau pe spate, îi fac un takedown. Îl pun jos, îl trântesc! 

Pascu le va pune o pilă la McGregor durilor care vor face legea în galele "Heroes". De la sala lui McGregor, drumul către UFC şi Bellator e mai scurt. Printre românii care visează departe se află şi Damian Zaharia, luptătorul care s-a salvat prin sport de o viaţă plină de nenoriciri în inima străzii.   

"Vedeam tot felul de oameni, vicii… alcool, droguri şi asa mai departe. Am zis că eu nu vreau să fac asta cu viaţa mea şi m-am dus la sport, decât să stau golan!", a spus Damian Zaharia. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și