Închide meniul
Video

”Cine suntem?”Giani Kiriță scoate melodie și se laudă că e primul fotbalist cântăreț: ”Toată viața am fost înconjurat de femei”

Gal Dorin Publicat: 16 noiembrie 2020, 17:05

Reclamă

Giani Kiriță va scoate o melodia cu Elena Ionescu și este gata să rupă topurile muzicale. ”Ce credeți? Cânt, da, cânt!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dacă eu credeam că le-am făcut pe toate în viață, ei bine, nu. Datorită Elenei scot piesa cu ea și o să fie cea mai mare surpriză”, a declarat fostul fotbalist. 

Elena Ionescu l-a surprins pe Giani Kiriță

Oricât de dur a fost pe terenul de fotbal, se pare că Giani Kiriță nu este la fel și în studio. 

”Pe Giani l-am luat prin surprindere, el chiar nu se aștepta, a crezut că glumesc”, a râs Elena Ionescu.

”Prima oară când mi-a zis Elena că trebuie să cânt jos…m-am așezat jos. Pe urmă mi-a zis că eu de fapt cânt la octava de jos.

Reclamă

Mi-a pus două căști, au început transpirațiile ușor, ușor, îmi tremurau și picioarele”, a completat-o Giani Kiriță.

Giani Kiriță, spectacol la filmări

Totuși, fostul jucător al lui Dinamo și-a respectat reputația de ”showman” și a făcut spectacol și la filmări.

Giani se laudă și că este primul fotbalist cântăreț și îi place acest titlu. 

Reclamă 4 / 0/3

”Toată viața mi-a plăcut să stau între femei iar acum, datorită Elenei și acestui proiect frumos, o să fie înconjurat de 8, fără număr de la Elena pentru Giani”, a râs fostul mijlocaș al lui Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte Vezi toate știrile
Citește și