Închide meniul
Video

”Cine suntem?”Giani Kiriță scoate melodie și se laudă că e primul fotbalist cântăreț: ”Toată viața am fost înconjurat de femei”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 16 noiembrie 2020, 17:05

Giani Kiriță va scoate o melodia cu Elena Ionescu și este gata să rupă topurile muzicale. ”Ce credeți? Cânt, da, cânt!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dacă eu credeam că le-am făcut pe toate în viață, ei bine, nu. Datorită Elenei scot piesa cu ea și o să fie cea mai mare surpriză”, a declarat fostul fotbalist. 

Elena Ionescu l-a surprins pe Giani Kiriță

Oricât de dur a fost pe terenul de fotbal, se pare că Giani Kiriță nu este la fel și în studio. 

”Pe Giani l-am luat prin surprindere, el chiar nu se aștepta, a crezut că glumesc”, a râs Elena Ionescu.

”Prima oară când mi-a zis Elena că trebuie să cânt jos…m-am așezat jos. Pe urmă mi-a zis că eu de fapt cânt la octava de jos.

Reclamă

Mi-a pus două căști, au început transpirațiile ușor, ușor, îmi tremurau și picioarele”, a completat-o Giani Kiriță.

Giani Kiriță, spectacol la filmări

Totuși, fostul jucător al lui Dinamo și-a respectat reputația de ”showman” și a făcut spectacol și la filmări.

Giani se laudă și că este primul fotbalist cântăreț și îi place acest titlu. 

Reclamă 4 / 0/3

”Toată viața mi-a plăcut să stau între femei iar acum, datorită Elenei și acestui proiect frumos, o să fie înconjurat de 8, fără număr de la Elena pentru Giani”, a râs fostul mijlocaș al lui Dinamo.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și