Închide meniul

Sepsi – FCSB | Toni Petrea a explicat de ce l-a lăsat pe bancă pe Andrei Vlad. „Aşa s-a întâmplat!”. I-a făcut pe plac lui Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 mai 2021, 21:56

Reclamă
Sepsi – FCSB | Toni Petrea a explicat de ce l-a lăsat pe bancă pe Andrei Vlad. „Aşa s-a întâmplat!. I-a făcut pe plac lui Gigi Becali

Andrei Vlad este apărat de Florin Prunea

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Criticat dur de Gigi Becali, portarul de 22 de ani nu a mai apărut între buturi. A fost „taxat” pentru erorile făcute în ultimele meciuri. Toni Petrea a recunoscut că forma mai slabă a lui Andrei Vlad a contat decisiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi – FCSB | Toni Petrea a explicat de ce l-a lăsat pe bancă pe Andrei Vlad

Aşa s-a întâmplat… cu evoluţiile lui mai puţin convingătoare. Plus că Vlad a resimţit probleme medicale. Mai avem un absent, Haruţ, pe care nu am reuşit să-l recuperăm după ce s-a accidentat în meciul cu Academica Clinceni. Se pare că ghinioanele se ţin scai de noi, cu aceste accidentări. Mă îngrijorează acest aspect.

În urma rezultatului de aseară (n.r. Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3) suntem obligaţi să câştigăm. Ne aşteptăm la un meci foarte greu, cu un adversar foarte motivat. Mă gândesc la un joc bun din partea noastră şi la o victorie care să ne apropie de primul loc„, a declarat Toni Petrea chiar înaintea meciului cu Sepsi.

Toni Petrea a explicat de ce l-a lăsat pe bancă pe Andrei Vlad, chiar dacă a încercat să „dribleze” răspunsul. A apelat la Cătălin Straton, care a mai fost titular o singură dată în 2021.

Gigi Becali nu îl mai vrea între buturi pe Andrei Vlad: „Nu o să mai apere, nu are încă bărbăţie”

Gigi Becali a anunţat că Andrei Vlad nu va mai apăra poarta lui FCSB în finalul acestui sezon. Cătălin Straton va fi titular, între buturile roş-albaştrilor, în meciurile rămase din Liga 1.

Reclamă

Patronul lui FCSB a intervenit după ce goalkeeper-ul de 21 de ani a gafat pentru a treia etapă la rând. A avut probleme la un corner executat de Adi Popa şi a încasat două goluri. La pauză a şi fost schimbat.

El vrea, dar atât a putut. De acolo, din doi metri… păi tu ai timp să prinzi, să te distrezi, să şi jonglezi cu mingea. Ieşi pe centrare, păi ce facem? Îl laşi pe ăla să dea cu capul din doi metri, de lângă tine?

Nu o să mai apere, o să apere Straton! Nu e încă de meciuri de astea, nu are încă tăria aia. Are 22 de ani. Nu are încă bărbăţia… portarii sunt prea cruzi la vârsta asta. I-am dat încredere, aţi văzut. Nu am ţinut cont când a greşit, a luat golul lui Nistor. Acolo trebuia să prindă mingea…a pus antebraţul, nici nu ştiu ce a vrut să facă acolo. Săracul are aşa mari emoţii că vede mingea în alte locuri.

Reclamă 4 / 0/3

Sau acolo, că era de vină nisipul. Şi ce dacă a sărit mingea, te duci după ea şi o prinzi. Nu avea mare viteză. El e portar mare, e valoros, numai că meciurile astea nu sunt de el„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și