Închide meniul

Sepsi – FCSB | Toni Petrea a explicat de ce l-a lăsat pe bancă pe Andrei Vlad. „Aşa s-a întâmplat!”. I-a făcut pe plac lui Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 mai 2021, 21:56

Sepsi – FCSB | Toni Petrea a explicat de ce l-a lăsat pe bancă pe Andrei Vlad. „Aşa s-a întâmplat!. I-a făcut pe plac lui Gigi Becali

Andrei Vlad este apărat de Florin Prunea

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Criticat dur de Gigi Becali, portarul de 22 de ani nu a mai apărut între buturi. A fost „taxat” pentru erorile făcute în ultimele meciuri. Toni Petrea a recunoscut că forma mai slabă a lui Andrei Vlad a contat decisiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi – FCSB | Toni Petrea a explicat de ce l-a lăsat pe bancă pe Andrei Vlad

Aşa s-a întâmplat… cu evoluţiile lui mai puţin convingătoare. Plus că Vlad a resimţit probleme medicale. Mai avem un absent, Haruţ, pe care nu am reuşit să-l recuperăm după ce s-a accidentat în meciul cu Academica Clinceni. Se pare că ghinioanele se ţin scai de noi, cu aceste accidentări. Mă îngrijorează acest aspect.

În urma rezultatului de aseară (n.r. Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3) suntem obligaţi să câştigăm. Ne aşteptăm la un meci foarte greu, cu un adversar foarte motivat. Mă gândesc la un joc bun din partea noastră şi la o victorie care să ne apropie de primul loc„, a declarat Toni Petrea chiar înaintea meciului cu Sepsi.

Toni Petrea a explicat de ce l-a lăsat pe bancă pe Andrei Vlad, chiar dacă a încercat să „dribleze” răspunsul. A apelat la Cătălin Straton, care a mai fost titular o singură dată în 2021.

Gigi Becali nu îl mai vrea între buturi pe Andrei Vlad: „Nu o să mai apere, nu are încă bărbăţie”

Gigi Becali a anunţat că Andrei Vlad nu va mai apăra poarta lui FCSB în finalul acestui sezon. Cătălin Straton va fi titular, între buturile roş-albaştrilor, în meciurile rămase din Liga 1.

Reclamă

Patronul lui FCSB a intervenit după ce goalkeeper-ul de 21 de ani a gafat pentru a treia etapă la rând. A avut probleme la un corner executat de Adi Popa şi a încasat două goluri. La pauză a şi fost schimbat.

El vrea, dar atât a putut. De acolo, din doi metri… păi tu ai timp să prinzi, să te distrezi, să şi jonglezi cu mingea. Ieşi pe centrare, păi ce facem? Îl laşi pe ăla să dea cu capul din doi metri, de lângă tine?

Nu o să mai apere, o să apere Straton! Nu e încă de meciuri de astea, nu are încă tăria aia. Are 22 de ani. Nu are încă bărbăţia… portarii sunt prea cruzi la vârsta asta. I-am dat încredere, aţi văzut. Nu am ţinut cont când a greşit, a luat golul lui Nistor. Acolo trebuia să prindă mingea…a pus antebraţul, nici nu ştiu ce a vrut să facă acolo. Săracul are aşa mari emoţii că vede mingea în alte locuri.

Reclamă 4 / 0/3

Sau acolo, că era de vină nisipul. Şi ce dacă a sărit mingea, te duci după ea şi o prinzi. Nu avea mare viteză. El e portar mare, e valoros, numai că meciurile astea nu sunt de el„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și