Închide meniul

Sărăci lipiți! Spaniolii lui Pablo Cortacero s-au întors în România, dar n-au avut bani de hotel! Uluitor cât au plătit pe cazare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 mai 2021, 19:51

Sărăci lipiți! Spaniolii lui Pablo Cortacero s-au întors în România, dar n-au avut bani de hotel! Uluitor cât au plătit pe cazare

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Spaniolii lui Cortacero n-au avut bani de hotel

Săraci lipiți. Așa sunt spaniolii care vor să preia din nou conducerea lui Dinamo. Rufo Collado și Jose Bueno s-au cazat la o gazdă, prin intermediul unei aplicații de pe mobil, scrie Pro Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săraci lipiți. Spaniolii lui Dinamo n-au avut bani de hotel

Sursa citată notează că spaniolii plătesc 25 de euro pe o noapte de cazare în România. Suma este una infimă, aproape nulă, pentru niște indivizi care pretind că se află la conducerea unui club de fotbal.

Oamenii lui Pablo Cortacero au revenit în România cu gândul să o preia pe Dinamo. În realitate, spaniolii au mai pierdut un proces cu DDB pentru că n-au dispus de o sumă între 100 și 300 de lei ca să plătească taxa de timbru.

Deocamdată, nu s-a întors și șeful „haitei”, Pablo Cortacero. Inamicul numărul unu al fanilor lui Dinamo a anunțat că are planuri mărețe cu echipa din Ștefan cel Mare.

Dinamo, ca și salvată de la retrogradare

Fără Cortacero și compania, în tabăra dinamovistă e sărbătoare. Dinamo a învins-o şi pe FC Argeş, scor 2-1, şi a ajuns la cinci victorii consecutive în play-out. Mihaiu şi Sorescu au marcat golurile „câinilor”, care sunt ca şi salvaţi de la retrogradare.

Reclamă

Dinamo a urcat pe locul 10 în play-out, cu 30 de puncte. „Câinii” mai nevoie de un singur punct pentru a fi siguri că evită chiar şi prezenţa la „baraj”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și