Închide meniul

Mircea Lucescu ar putea inaugura noul stadion Giuleşti. „Ne-a propus să jucăm cu Dinamo Kiev”. Dezvăluirea şefului de la Rapid

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 13:36

Reclamă
Mircea Lucescu ar putea inaugura noul stadion Giuleşti. „Ne-a propus să jucăm cu Dinamo Kiev. Dezvăluirea şefului de la Rapid

Mircea Lucescu a fost antrenorul Rapidului la inaugurarea Stadionului Giuleşti

Profimedia

Mircea Lucescu ar putea inaugura noul stadion Giuleşti, la toamnă. Asta a dezvăluit patronul lui Rapid, Victor Angelescu, după ce echipa sa a obţinut promovarea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu ar putea inaugura noul stadion Giuleşti

„L-am felicitat pe domnul Lucescu pentru rezultate. Am vorbit, ne-a propus ca în septembrie să avem meci de inaugurare a stadionului cu Dinamo Kiev. Noi abia așteptăm să jucăm acum cu FCSB, cu Dinamo”, a spus Angelescu, potrivit prosport.ro.

Lucescu a fost prezent la sărbătoarea giuleştenilor, de la Buftea. „O săptămână bem. Nu vreau să mă gândesc la nimic altceva o săptămână. Am crezut de la început în promovare. Trebuie să ne bucurăm acum.

Vom întări lotul, vom face transferuri. Miță Iosif are postul de antrenor garantat. Nu există niciun dubiu că Miță Iosif va fi antrenorul Rapidului anul viitor”, a mai spus Victor Angelescu.

Mircea Lucescu, prezent la Rapid – FC U Craiova 1984

Rapid a fost învinsă cu 3-1 de FC U Craiova 1948, în derby-ul din liga secundă, dar giuleştenii erau deja promovaţi înaintea partidei. Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu s-au arătat încântați de atmosfera creată de fani.

Reclamă

„M-am simțit excelent. Parcă aș fi la «Corul Sclavilor» din Nabucco, superb, senzațional. Înseamnă foarte mult revenirea Rapidului, uitați-vă la suporteri. Mi-a fost dor de atmosfera pe care reușesc ei s-o creeze”, a fost reacția lui Mircea Lucescu, la finalul partidei de aseară.

Mircea Lucescu i-a adus lui Rapid titlul de campioană în 1999. În același an, „Il Luce” a câștigat și Cupa României cu formația din Giulești.

Mircea Lucescu, neimpresionat de titlurile din Ucraina: „Am vrut să văd ce mai am în mine”

Tehnicianul în vârstă de 75 de ani a anunţat săptămâna trecută că nu se gândeşte la retragere. El vrea să continue la Dinamo Kiev, unde a recunoscut că a avut mai mult succes decât şi-ar fi imaginat la începutul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

„Începutul a fost destul de greu. Nu mă gândeam la titluri, mă gândeam doar să refac o echipă din punct de vedere al disponibilităţii de a se lupta pentru trofee.

Pentru mine nu înseamnă nimic special. Am vrut în primul rând să revin în fotbal, să revin într-o competiţie în care exista rivalitate importantă. Am vrut să văd eu însumi unde sunt, ce mai am în mine, ambiţie, entuziasm, disponibilitatea de a lucra. Am făcut o alegere corectă”, a spus Il Luce, care a cucerit titlul, Cupa şi Supercupa cu Dinamo Kiev în acest sezon.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian Vezi toate știrile
Citește și