Închide meniul

Mircea Lucescu ar putea inaugura noul stadion Giuleşti. „Ne-a propus să jucăm cu Dinamo Kiev”. Dezvăluirea şefului de la Rapid

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 13:36

Mircea Lucescu ar putea inaugura noul stadion Giuleşti. „Ne-a propus să jucăm cu Dinamo Kiev. Dezvăluirea şefului de la Rapid

Mircea Lucescu a fost antrenorul Rapidului la inaugurarea Stadionului Giuleşti

Profimedia

Mircea Lucescu ar putea inaugura noul stadion Giuleşti, la toamnă. Asta a dezvăluit patronul lui Rapid, Victor Angelescu, după ce echipa sa a obţinut promovarea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu ar putea inaugura noul stadion Giuleşti

„L-am felicitat pe domnul Lucescu pentru rezultate. Am vorbit, ne-a propus ca în septembrie să avem meci de inaugurare a stadionului cu Dinamo Kiev. Noi abia așteptăm să jucăm acum cu FCSB, cu Dinamo”, a spus Angelescu, potrivit prosport.ro.

Lucescu a fost prezent la sărbătoarea giuleştenilor, de la Buftea. „O săptămână bem. Nu vreau să mă gândesc la nimic altceva o săptămână. Am crezut de la început în promovare. Trebuie să ne bucurăm acum.

Vom întări lotul, vom face transferuri. Miță Iosif are postul de antrenor garantat. Nu există niciun dubiu că Miță Iosif va fi antrenorul Rapidului anul viitor”, a mai spus Victor Angelescu.

Mircea Lucescu, prezent la Rapid – FC U Craiova 1984

Rapid a fost învinsă cu 3-1 de FC U Craiova 1948, în derby-ul din liga secundă, dar giuleştenii erau deja promovaţi înaintea partidei. Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu s-au arătat încântați de atmosfera creată de fani.

Reclamă

„M-am simțit excelent. Parcă aș fi la «Corul Sclavilor» din Nabucco, superb, senzațional. Înseamnă foarte mult revenirea Rapidului, uitați-vă la suporteri. Mi-a fost dor de atmosfera pe care reușesc ei s-o creeze”, a fost reacția lui Mircea Lucescu, la finalul partidei de aseară.

Mircea Lucescu i-a adus lui Rapid titlul de campioană în 1999. În același an, „Il Luce” a câștigat și Cupa României cu formația din Giulești.

Mircea Lucescu, neimpresionat de titlurile din Ucraina: „Am vrut să văd ce mai am în mine”

Tehnicianul în vârstă de 75 de ani a anunţat săptămâna trecută că nu se gândeşte la retragere. El vrea să continue la Dinamo Kiev, unde a recunoscut că a avut mai mult succes decât şi-ar fi imaginat la începutul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

„Începutul a fost destul de greu. Nu mă gândeam la titluri, mă gândeam doar să refac o echipă din punct de vedere al disponibilităţii de a se lupta pentru trofee.

Pentru mine nu înseamnă nimic special. Am vrut în primul rând să revin în fotbal, să revin într-o competiţie în care exista rivalitate importantă. Am vrut să văd eu însumi unde sunt, ce mai am în mine, ambiţie, entuziasm, disponibilitatea de a lucra. Am făcut o alegere corectă”, a spus Il Luce, care a cucerit titlul, Cupa şi Supercupa cu Dinamo Kiev în acest sezon.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și