Închide meniul

CFR Cluj, campioana României 2021 | Conducerea ardelenilor a dat verdictul asupra viitorului lui Edi Iordănescu: „E o înțelegere cu el!”

Alexandru Ivan Publicat: 19 mai 2021, 0:01

Reclamă
CFR Cluj, campioana României 2021 | Conducerea ardelenilor a dat verdictul asupra viitorului lui Edi Iordănescu: „E o înțelegere cu el!

AS.ro

Edi Iordănescu a luat titlul cu CFR și a plecat

CFR Cluj i-a stabilit viitorul lui Edi Iordănescu. De altfel, acesta nu ar fi intrat niciodată sub semnul întrebării. Cel puțin asta susține Marius Bilașco, cel care a declarat că CFR-ul a negociat deja cu Iordănescu Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj i-a stabilit viitorul lui Edi Iordănescu

„Nu am avut dubii că nu ne-am fi putut îndeplini obiectivul. Am avut încredere în acest grup de băieţi. Eu sunt convins că Edi va continua, nu s-a pus niciodată problema să nu continue. E o înţelegere cu el să continue. CFR de obicei nu pune antrenori pentru 6-7 luni de zile.

Acum vrem să ne bucurăm de acest moment, nu se pune problema să discutăm de plecarea lui Edi. Sunt convins că va continua şi avem de îndeplinit un obectiv important, acela de a fi într-o competiţie europeană, grupele Ligii Europa, grupele Ligii Campionilor e un obiectiv greu de obţinut”, a declarat Marius Bilașco, la Digi Sport.

Edi Iordănescu a semnat cu CFR Cluj în decembrie 2020. La acel moment, formația din Gruia era la 6 puncte în urma liderului FCSB. Iordănescu Jr. a recuperat terenul pierdut și a cucerit primul titlu din cariera sa!

„Poate vom bea şampanie la Cluj, acum plecăm spre Suceava să luăm avionul spre Cluj. Nu am luat şampanie cu noi la Botoşani. Cred că la meciul cu FCSB, o parte din jucătorii care au dus greul, vor primi vacanţă. Dar asta e decizia antrenorului„, a încheiat Marius Bilașco.

Reclamă

Edi Iordănescu a adunat 29 de meciuri pe banca lui CFR Cluj. Bilanțul său este aproape perfect: 20 de victorii, 5 remize și 4 înfrângeri.

CFR Cluj a devenit campioana României

Ardelenii au ajuns la 4 titluri la rând, performanță fără precedent în ultimii 20 de ani în fotbalul românesc. În total, CFR a ajuns la 7 titluri, devenid cea mai de succes echipă din provincie.

Andrei Burcă a marcat unicul gol al meciului de la Botoșani în minutul 53, datorită unei devieri norocoase. Arlauskis i-a salvat pe ardeleni în prelungiri, când a intervenit decisiv în fața lui Al Mawas. S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, iar ardelenii au cucerit al 4-lea titlu la rând. Acesta este şi primul trofeu pentru Edi Iordănescu ca antrenor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și